ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21: Πρόκριση για την Ισπανία

Σήμερα ολοκληρώνεται η δράση στο δεύτερο όμιλο

Τριπλή ισοβαθμία στον πρώτο όμιλο και πρόκριση για την Ισπανία στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ιταλίας και του Σαν Μαρίνο με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων.

Μετά το επιβλητικό 5-0 πάνω στην Πολωνία η Ισπανία τερμάτισε πρώτη, δεύτερη η Ιταλία που νίκησε με 3-1 το Βέλγιο και ελπίζει να περάσει ως καλύτερη δεύτερη των ομίλων.

Σήμερα και ώρα 22:00 ολοκληρώνεται η δράση στο δεύτερο όμιλο με τους αγώνες Δανία - Σερβία και Αυστρία - Γερμανία.

Αποτελέσματα & Συνέχεια
Για τον πρώτο όμιλο στην πρεμιέρα είχαμε Πολωνία - Βέλγιο 3-2, Ιταλία - Ισπανία 3-1, στην 2η αγωνιστική Ισπανία - Βέλγιο 2-1, Ιταλία - Πολωνία 0-1 και στην 3η αγωνιστική Ισπανία - Πολωνία 5-0 και Βέλγιο - Ιταλία 1-3.

Για το δεύτερο όμιλο στην πρεμιέρα είχαμε Σερβία - Αυστρία 0-2, Γερμανία - Δανία 3-1 και στη δεύτερη αγωνιστική Δανία - Αυστρία και Γερμανία - Σερβία 6-1. Σήμερα όπως προαναφέραμε θα διεξαχθούν οι αγώνες Δανία - Σερβία και Αυστρία - Γερμανία.

Στον τρίτο όμιλο στην πρεμιέρα είχαμε Αγγλία - Γαλλία 1-2 και Ρουμανία - Κροατία 4-1 και στη δεύτερη αγωνιστική Αγγλία - Ρουμανία 2-4 και Γαλλία - Κροατία 1-0. Η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου με τις αναμετρήσεις Γαλλία - Ρουμανία και Κροατία - Αγγλία.

**Στην ημιτελική φάση θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες των ομίλων και η καλύτερη δεύτερη και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 Ιουνίου. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X