ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Εκτέλεσε την Άντερλεχτ ο καταπληκτικός Καρέτσας (vid)

Εκτέλεσε την Άντερλεχτ ο καταπληκτικός Καρέτσας

Η Γκενκ και η Άντερλεχτ συγκρούστηκαν στη φάση των «16» του Κυπέλλου Βελγίου, με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα να κλέβει την παράσταση. Ο μόλις 18 ετών Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στο 23ο λεπτό, βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Το γκολ αυτό ήταν το δεύτερο στη φετινή σεζόν, ενώ ο Καρέτσας έχει ήδη μοιράσει εννέα ασίστ σε 22 συμμετοχές, δείχνοντας πως δεν είναι απλώς ένας σκόρερ αλλά ένας δημιουργός που κάνει τη διαφορά.

Ο νεαρός άσος χαρακτηρίζεται πλέον ως ο «μικρός μάγος» της Γκενκ, με τις εμφανίσεις του να προμηνύουν μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και να τον καθιστούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση