ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΤΣ Μπίλεφελντ – Σεντ Πάουλι, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Η νίκη της Μπίλεφελντ δίνει απόδοση 2.14, η ισοπαλία 3.75 και η νίκη της Σεντ Πάουλι δίνει 3.70.

Η Μπίλεφελντ φιλοξενεί, απόψε στις 21:30, την Σεντ Πάουλι, ολοκληρώνοντας την πρώτη αγωνιστική της Zweiteliga και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για την αναμέτρηση, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out!

Και φυσικά 0% γκανιότα, όπως όλα τα σπουδαία παιχνίδια!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Μπίλεφελντ δίνει απόδοση 2.14, η ισοπαλία 3.75 και η νίκη της Σεντ Πάουλι δίνει 3.70. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.75, το Under 2.5 γκόλ 2.05, ενώ η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.62 και το No Goal 2.22. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μπίλεφελντ προσφέρεται με απόδοση 3.30 και το ενδεχόμενο νίκης της Σεντ Πάουλι από το πρώτο ημίχρονο δίνει 5.60.

Όσον αφορά τους παίκτες, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Klos, από πλευράς Μπίλεφελντ, δίνει απόδοη 5.50 και ακολουθούν οι Voglsammer και Schipplock με αποδόσεις 6.50 και 7.50, αντίστοιχα. Ενώ η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Διαμαντάκος, από πλευράς Σεντ Πάουλι, δίνει απόδοση 7.00, με τους Veerman και Tashchy να ακολουθούν με αποδόσεις, 7.50 και 9.50, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X