
Ακόμη ένα παράσημο για τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Ο διεθνής κίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας για το μήνα Σεπτέμβριο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.
O «Odi» συγκέντρωσε το 22,22% των ψήφων, αφήνοντας πίσω του τον Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο (20,63%) και τον Ρικάρντο Μπατίστα της Κάσα Πία (16,67%), ο οποίος είχε αποσπάσει το εν λόγω βραβείο για τον Αύγουστο.
Ο Βλαχοδήμος πανηγύρισε με τους «αετούς» της Λισαβόνας τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ από τη Βιζέλα, στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Tão segura como a baliza do @SLBenfica em setembro, só o Prémio EuroBic do Mês da #LigaPortugalbwin nas mãos de Odysseas
— Liga Portugal (@ligaportugal) October 17, 2022
Concordas com a decisão dos treinadores da prova? #LigaPortugal #criatalento #createstalent #futebolcomtalento #marcaomundo pic.twitter.com/J3pQ7VfSGZ
Πηγή: sdna.gr