ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προπονητής Γουινέας: «Γίνονται προσπάθειες και οι παίκτες θα επιστρέψουν σύντομα»

Οι δηλώσεις

24sports team

info@24sports.com.cy

Ενώ ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες, φυσικά, που έχουν παίκτες τους στη Γουινέα, συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφές, προκειμένου να δουν με ποιον τρόπο θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στη βάση τους, ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Ντιντιέ Σιξ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Μιλώντας για το πραξικόπημα στη χώρα, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν τα σύνορα και να έχουν εγκλωβιστεί οι διεθνείς, όπως οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Μαμαντού Κανέ, τόνισε πως δεν υπάρχει πολεμική κατάσταση, οι πτήσεις επανέρχονται και έτσι όλοι θα γυρίσουν γρήγορα στις ομάδες τους.

«Δεν υπάρχει κάποιο αίσθημα ανασφάλειας. Δεν υπάρχει κατάσταση πολέμου. Προσπαθούμε οι παίκτες να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση. Οι ανθρωπιστικές και εμπορικές πτήσεις συνεχίζονται, άρα θα επιστρέψουν γρήγορα», είπε συγκεκριμένα ο Σιξ.

Πρέπει να σημειωθεί πως και ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουϊνέας, Μαμαντού Αντόνιο Σουαρέ, βρέθηκε στο πλευρό των παικτών και εγγυήθηκε ομαλή επιστροφή στις χώρες που αγωνίζονται και τις ομάδες τους.

Το ποστ:

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Σε κακό φεγγάρι η Περθ Γκλόρι όμως αυτό που τη βάζει στο παιχνίδι είναι η συνολική παράδοση που έχει απέναντι στη Μέλμπουρν ...
24sports team
 |  ΑΛΛΕΣ