ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ας δείξουμε ποια είναι η Φενέρμπαχτσε»

Ο Ισμαήλ Καρτάλ μίλησε για τα ματς της Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε την Τρίτη να αναβάλει τα πλάνα της περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα Τουρκίας λόγω των επεισοδίων και θα εξετάσει όλα τα δεδομένα από το καλοκαίρι και μετά, δηλαδή σε τρεις μήνες.

Ο προπονητής των Τούρκων, Ισμαήλ Καρτάλ μετά την αλλαγή πορείας της Φενέρ, τα… γύρισε κι εκείνος και ασχολήθηκε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι και το παιχνίδι κόντρα στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ, όπου η Φενέρ θα αντιμετωπίζει απόψε.

Ο Καρτάλ μίλησε για τα ματς της Φενέρ που έρχονται και τα σενάρια αποχώρησης έχουν πάει… περίπατο, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Αναλυτικά η ομιλία του Καρτάλ:

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Οι πρόσφατες εμπειρίες μας είναι εμφανείς. Όλοι έχουν στραφεί εναντίον μας. Θα δώσουμε τις απαντήσεις σε αυτούς που θέλουν να μας ρίξουν, με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Δεν ξεχνάμε τι περάσαμε, αλλά όταν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, συγκεντρωνόμαστε μόνο στο χορτάρι. Ας δώσουμε μια καλή νίκη στους οπαδούς μας και την κοινότητα. Ας δείξουμε σε όλους ποια είναι η Φενέρμπαχτσε», ανέφερε στην ομιλία του ο Καρτάλ στους παίκτες του.

to10.gr

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση