ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεργίου: «Είμαστε 9 βαθμούς μπροστά αλλά θέλουμε γήπεδο!»

Η θέση της Ομόνοιας 1948

Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα και οι ζημιές είναι τεράστιες. Η επόμενη μέρα περιέχει ένα μεγάλο ερωτηματικό σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός της Ομόνοιας 1948, Μιχάλης Σεργίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ: «Δυστυχώς δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με τις μικρές κατηγορίες. Ακούμε μόνο για την Α’ και την Β’ κατηγορία. Με εμάς δεν ασχολείται και κανείς. Περιμένουμε να βγει μια απόφαση για να δούμε τι θα πράξουμε».

Για το γεγονός πως αν υπάρξει διακοπή οι παίκτες θα μείνουν μακριά απ’ το ποδόσφαιρο για έξι μήνες: «Θα τους επηρεάσει πάρα πολύ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και προπονητές που ζουν απ’ το ποδόσφαιρο και θα υπάρχει πρόβλημα. Ένα άλλο σημείο είναι η προετοιμασία. Θα μπορούμε να κάνουμε φιλικά στην προετοιμασία τον Ιούλιο; Είναι όλα στον αέρα και πάμε στα τυφλά. Βλέπουμε άλλες χώρες με πολλά κρούσματα και θανάτους να ορίζουν ημερομηνίες για προπονήσεις και επανέναρξη. Τώρα θα μου πεις πως υπάρχουν υποδομές εκεί αλλά στην πρώτη κατηγορία θεωρώ πως μπορεί να γίνει αυτό. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν απ’ τους ειδικούς. Όταν όμως αρχές – μέσα Ιουνίου θα ανοίξουν τα mall ή τα κομμωτήρια, τα γυμναστήρια δεν μπορεί ο αθλητισμός; Άρα ας ξεκινήσουν προπονήσεις σιγά σιγά και αν η πορεία του ιού είναι τέτοια να μπούμε κανονικά».

Για τους προπονητές: «Ναι θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Και η δικιά μου ομάδα που είναι πολλούς βαθμούς μπροστά, επιμένει να τελειώσει στο γήπεδο. Ακούω πολλούς να μας λένε πως στις μικρές κατηγορίες είναι ερασιτέχνες. Συμφωνώ είναι αλλά θέλουν το καλό του αθλήματος. Ακόμα και αυτό με τις ώρες. Πέρσι παίζαμε 4 – 4:30 τον Ιούνιο, ήταν εντάξει αυτό και τώρα δεν είναι;»

Για την επόμενη κατηγορία: «Ο καθένας σκέφτεται το δικό του καλό και όχι του ποδοσφαίρου. Θεωρώ πως πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Η Ομοσπονδία πρέπει να δώσει έμφαση στις μικρές κατηγορίες. Είναι ευκαιρία μέσα από αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε να βελτιωθούμε. Κάποιοι όμως θέλουν να κερδίσουν από αυτή την κατάσταση όμως θέλω να πιστεύω πως οι πιο πολλοί θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου».

Για το αν υπάρχει προγραμματισμός της Ομόνοιας 1948 για την 3η κατηγορία: «Ούτε εμείς ξέρουμε. Κάναμε τις σκέψεις μας για την 3η κατηγορία και πως θα ανταπεξέλθουμε, αλλά αν τώρα δεν υπάρξει άνοδος τι γίνεται; Πάει χαμένη μια χρονιά και οι κόποι πολλών. Στην πρώτη κατηγορία μιλάνε για Ευρώπη και για μη υποβιβασμό. Θέλουν να κερδίσουν όλοι αλλά στις κάτω κατηγορίες να χάσουν όλοι»

Για τη θέση της Ομόνοιας 1948: «Θέλουμε να τελειώσει στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είμαστε 9 βαθμούς μπροστά. Τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο φτάνει πάντα να μας πουν οι ειδικοί πως γίνεται».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση