ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίστης: «Ιδιαίτερη η σχέση μου με τον Ζλάταν!!»

Δηλώσεις του Κύπριου ποδοσφαιριστή

Πίσω στο μακρινό 1998 ο Κρίστης Θεοφίλου είχε πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Απόλλωνα. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, ο Κρίστης Θεοφίλου αγωνίστηκε πέραν απ’ τον Απόλλωνα, στην ΑΕΛ, τον Άρη ακόμη και την ΑΕΚ. Μετά από 22 χρόνια ο Κρίστης συνεχίζει το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αγίου Τύχωνα και την 3η κατηγορία. Σήμερα και εν μέσω καραντίνας γιορτάζει τα τεσσαρακοστά (40) του γενέθλια και στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ποδόσφαιρο: «Είμαι στην ομάδα του Αγίου Τύχωνα στην 3η κατηγορία και προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ. Υγεία έχουμε και προσπαθούμε».

Για το αν θα συνεχίσει στη νέα χρονιά: «Θα το δούμε αυτό όταν τελειώσει η πανδημία. Τα τελευταία πέντε χρόνια έλεγα να σταματήσω αλλά ακόμη είμαι εδώ».

Για το πώς διατηρείται στην καραντίνα: «Εγώ προσωπικά κάνω ποδηλασία καθημερινά μια ώρα και ασκήσεις στο σπίτι. Είναι διαφορετικό βέβαια όταν κάποιος ήταν επαγγελματίας και όταν κάποιος δεν είχε αυτή την εμπειρία».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Παίζω ακόμη στην άμυνα σαν κεντρικός αμυντικός και καθοδηγώ τους μικρούς με την εμπειρία».

Για την φετινή χρονιά: «Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και περνάμε βαθμούς, μετά πέσαμε λίγο και κάποια παιδιά που έφυγαν με αποτέλεσμα να είμαστε στη γραμμή του υποβιβασμού τώρα».

Για το αν θα παίξουν και πάλι: «Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή ειδικά στις μικρές κατηγορίες να παίξουν ξανά».

Για την πρώτη κατηγορία: «Είναι δύσκολο για αρκετούς λόγους και θα χρειαστεί ένας μήνας προετοιμασίας. Αν αρχίσει το πρωτάθλημα ξανά νομίζω πως δεν θα είναι το ίδιο, θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είμαι ο αρμόδιος να πω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά πρέπει να δούμε πρώτα την υγεία. Το βλέπω δύσκολο αλλά οι αρμόδιοι θα το δουν».

Για την καριέρα του: «Είμαι απ’ τους τυχερούς. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε και έκανα την καριέρα που έκανα. Αυτό που κρατώ είναι οι φίλοι που έκανα εδώ και η αναγνώριση απ’ τον κόσμο».

Για την κορυφαία του στιγμή στην καριέρα του: «Το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα είναι απ’ τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου. Το να παίρνεις το πρωτάθλημα είναι ότι καλύτερο».

Για τη μέρα που αντιμετώπισε τον Ζλάταν: «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Τον μάρκαρα μια φορά και σε μια φάση βρέθηκε το πόδι του στο κεφάλι μου. Ακόμη έχω τέσσερις ραφές. Είναι ιδιαίτερη η σχέση μας».

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Μπορεί να παίξουμε δεν ξέρει κανείς. Το γήπεδο θα έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια αλλά εντάξει το σημαντικό είναι πως θα γίνει τώρα».

Ένα τελευταίο σχόλιο για τον Ζλάταν: «Δεν μπορούσε να μα σταματήσει αλλιώς».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X