ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχυρώνας: Επέστρεψε ο Θεοδούλου, πήρε Κωνσταντίνου

Άλλες δυο κινήσεις για το σύλλογο του Λιοπετρίου

Ο σχεδιασμός του Αχυρώνα προχωρά και η επιστροφή στην ομάδα του Θεόδουλου Θεοδούλου χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της ως μια πολύ σημαντική κίνηση. Παράλληλα, απέκτησαν και τον Τιμόθεο Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ ανακοινώνει τη συμφωνία του με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Πανίκου Κοσμά έχει συμφωνήσει με τον 27χρονο αμυντικό μέσο Θεόδουλο Θεοδούλου που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και ένας από τους αρχηγούς του Ονήσιλλου Σωτήρας. Παλιός γνώριμος ο Θεόδουλος αφού και την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και πάλι με τα χρώματα του Αχυρώνα.

Με την ομάδα του Λιοπετρίου έχει συμφωνήσει και ο 24χρονος ακραίος επιθετικός Τιμόθεος Κωνσταντίνου ο οποίος μετά την πλήρη αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Η ποιότητα των δύο ποδοσφαιριστών θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Λιοπετρίου, η οποία με αργές αλλά σταθερές κινήσεις συμπληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ της για τη νέα χρονιά.

Καλωσορίζουμε τον Θεόδουλο και τον Τιμόθεο στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

(Στην πρώτη φωτογραφία ο αρχηγός του Ονήσιλλου Σωτήρας Θεόδουλος πριν τον πρόσφατο αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τον θεσμό του Κυπέλλου και στη δεύτερη το δεύτερο απόκτημα του Αχυρώνα Τιμόθεος Κωνσταντίνου)».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X