ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρκαδίου: «Θετικά μηνύματα, ίσως επαναρχίσουμε 27-28 Φεβρουαρίου»

Δηλώσεις του προέδρου της Πέγειας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας με προέδρους και εκπροσώπους σωματείων Γ’ Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε ως γνωστόν σήμερα το πρωί, με απαίτηση να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Πέγειας 2014, Χάρης Αρκαδίου (στο κέντρο της ένθετης φωτό), μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ώστε να μεταφέρει όλα όσα έγιναν στη διαμαρτυρία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι τέλη Φεβρουαρίου θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

«Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία και είναι θετικά τα δεδομένα. Υπήρχε οργή και αγανάκτηση αλλά υπάρχει θετική προσέγγιση από το Υπουργείο και θα έχουμε συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου ξανά τη Δευτέρα για να βγει ένας προγραμματισμός ώστε να επανεκκινήσει όσο πιο σύντομα γίνεται το πρωτάθλημα», είπε και πρόσθεσε:

«Συμφωνήσαμε να βρεθούμε εκεί να διαμαρτυρηθούμε όλοι οι προέδρου των ομάδων. Ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι, να κλείσουν ομάδες, υπό αντίξοες συνθήκες κάνουμε προπονήσεις κινδυνεύουν με τραυματισμούς κάποιοι. Πρέπει να στηριχθεί η Κατηγορία, τρέχουν τα έξοδα και τα οικονομικά μας λόγω κορωνοϊού δεν είναι καλά. Το να μείνει κλειστή η Γ’ Κατηγορία συνεπάγεται με πολλά προβλήματα και πιθανό κλείσιμο».

«Μας υποδέχθηκε η κυρία Αναστασία Ανθούση και μας υποσχέθηκε να γίνουν επαφές τη Δευτέρα και να τεθεί στο τραπέζι προγραμματισμός επανέναρξης. Θα εκπροσωπήσουν την Κατηγορία δύο πρόεδροι με εκπροσώπους του Υπουργείου. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Αν παραταθεί η επανέναρξη οι δυσκολίες θα είναι μεγαλύτερες», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Αν πληρούσαν τα κριτήρια οι ομάδες ή δεν τηρούσαν τα μέτρα, απάντησε: «Μα ποια κριτήρια; Προσπαθούσε η ΚΟΠ μόνη της δεν άκουγε κανένας προσπαθήσαμε να πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα αλλά υπήρχαν και λανθασμένα κριτήρια. Όλοι κάνουν προπονήσεις με κλειστά αποδυτήρια και κάνουμε τα τεστ μας κάθε βδομάδα. Υπάρχουν εγκαταστάσεις στη Γ’ Κατηγορία που θα ζήλευαν ομάδας Α’ Κατηγορίας. Προπονητικά κέντρα, εγκαταστάσεις και γήπεδα. Μεταξύ Β’ και Γ’ Κατηγορίας δεν υπάρχουν διαφορές σε αυτό το ζήτημα.

«Την ερχόμενη Τετάρτη θα τεθεί και θέμα στο Υπουργικό και με αυτά που ακούσαμε και τις αισιόδοξες απαντήσεις που μας δόθηκαν υπολογίζουμε 27-28 Φεβρουαρίου είμαι αισιόδοξος ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Μας υποδέχθηκαν με θετικότητα», κατέληξε.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση