ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σοβαροί και… καθαροί…»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η διοίκηση της Αλκής, με σκοπό να παρουσιάσει τα διαρκείας της νέας περιόδου. Ταυτόχρονα, έγινε η παρουσίαση των εμφανίσεων που θα φορέσει η ομάδα τη νέα περίοδο.

Ο εκπρόσωπος τύπου προλογίζοντας την δημοσιογραφική διάσκεψη τόνισε αρχικά: «Οι στολές σχεδιάζονται εδώ και τρία χρόνια από το τμήμα πωλήσεων του Alexander College. Τα εισιτήρια διαρκείας, με τις ονομασίες Gold και Classic, έχουν ως σλόγκαν: “Δύναμη μας εσείς” και στόχος είναι να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός, δηλαδή πάνω από 400. Οι τιμές είναι 150 ευρώ για τη δυτική εξέδρα του σταδίου Αμμόχωστος και 250 ευρώ τα VIP».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Δαμιανού μίλησε για το δικό του κομμάτι, τον προγραμματισμό. Τόνισε ότι είναι κοντά σε ακόμα τρεις υπογραφές και συμπλήρωσε:

«Στόχος μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μην φοβόμαστε κανέναν. Δεν θα πηγαίνουμε στο γήπεδο για να κλέψουμε αποτέλεσμα, αλλά για να πάρουμε αποτέλεσμα με τη μαγκιά μας. Για να φέρουμε κάποιους παίκτες θα πρέπει να είναι κάποιοι που θα κάνουν τη διαφορά. Τις επόμενες μέρες, αν πάνε όλα καλά, ίσως κλείσουμε και παίκτη από την κυπριακή αγορά. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Στις 19 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Λάρνακα. Από τις 12 μέχρι τις 17 θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις».

Ο πρόεδρος Άντης Λόππας αναφέρθηκε αρχικά στον στόχο που έθεσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε σοβαροί και… καθαροί. Όχι μόνο στον κόσμο μας, αλλά σε όλο τον κόσμο. Φτάσαμε στον τελικό μας προορισμό. Με σοβαρότητα και σωστές επιλογές τα καταφέραμε πέρσι και με το ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και φέτος», είπε και συμπλήρωσε:

«Το οικονομικό το καθορίζουν τα τηλεοπτικά. Ελπίζω ότι για την τριετία 2019-2022 θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Στόχος μου είναι μετά το 2019 η Αλκή να δουλεύει… μόνη της και μετά θα αποχωρήσω. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψουμε σωστά και επαγγελματικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα κάνουμε οικονομικές υπερβολές γιατί εδώ στην Αλκή ακόμα… φυσάμε το γιαούρτι»

Τόνισε επίσης ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας πέρσι ήταν 350.000 ευρώ και φέτος 700.000. Είπε επίσης ότι συμφώνησαν να χρησιμοποιούν το αθλητικό κέντρο στην Πύλα. Ενώ, δεν απέκλεισε το ενδεχώμενο να δημιουργηθεί εταιρεία.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση