ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγέλα Ιωάννου: «Σκεφτόμαστε ακόμη και να μην κατεβούμε στο γήπεδο»

Η κατάσταση στην επίλεκτη κατηγορία είναι πολύ σοβαρή

Στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» του ΣΠΟΡ FM 95,0 και στον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε η πρόεδρος του Ορφέα, Αγγέλα Ιωάννου.

Θέμα της συζήτησης, ήταν τα κόστα των τεστ του κορωνοϊού, που καλούνται να κάνουν οι ομάδες, έστω και με την  τροποποίηση του πρωτοκόλλου όπου προνοείται τεστ μόνο όταν υπάρξει  κρούσμα. Εκτός βέβαια από το αρχικό τεστ.   Η πρόεδρος του Ορφέα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς τα σωματεία αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Τα σωματεία της επίλεκτης κατηγορίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν τα τεστ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει αργότερα, πως υπάρχει και η σκέψη να  μην κατεβούν να παίξουν καν.

Η σχετική εισήγηση έχει γίνει και αρκετά από τα σωματεία της επίλεκτης κατηγορίας, την  ασπάζονται. Την ερχόμενη Τρίτη, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στον Κόρνο, (7μμ) όπου θα γίνει συζήτηση  για το θέμα μέσα  σε έντονο προβηλματισμό.  Υπάρχει μια επιτροπή των σωματείων τησ κατηγορίας που χειρίζεται  αυτά τα θέματα αλλά τις αποφασεις  θα τις πάρουν  όλα τα σωματεία. 

Μια λύση που προτείνουν τα σωματεία, είναι τα χρήματα, να δίνονται από το κράτος. Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό  από  όλες τις  άλλες κατηγορίες  μιας και σε τούτη την περίπτωση  μιλάμε για καθαρά ερασιτεχνικές ομάδες.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X