ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσολάκης: Είναι καιρός να ασχοληθούμε και λίγο με το Γυναικείο ποδόσφαιρο (ηχητικό)

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Γυναικών είναι προ των πυλών

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο προπονητής της Γυναικείας Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Άγγελος Τσολάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Είναι καιρός να ασχοληθούμε και λίγο με το Γυναικείο ποδόσφαιρο. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από την ομοσπονδία. Βάλαμε στόχο να αγωνιστούμε σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Σάββα Κωσταντίνου και πλέον το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας είναι προ των πυλών. Να το απολαύσουμε και να κάνουμε τα σωστά βήματα. Αυτό που συμβαίνει είναι σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο για τις ποδοσφαιρίστριες. Είναι όνειρο ζωής. Να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ήταν καιρός να ζήσουμε και εμείς κάτι τέτοιο. Το Γυναικείο ποδόσφαιρο έχει κάνει τρομερά βήματα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο φιλικό της Εθνικής Σκωτίας με την Τζαμάικα που είναι η αντίπαλος μας την Παρασκευή είχε 20 χιλιάδες κόσμο. Είναι τεράστια νούμερα.

Στην Κύπρο υπάρχει ποιότητα και πλέον μας βλέπουν από όλο τον κόσμο, έχουμε και παίχτριες στο εξωτερικό και μπορούμε να έχουμε περισσότερες στο άμεσο μέλλον.

Από το 2020-2021 είναι υποχρεωτικό όλες οι ομάδες πρώτης κατηγορίας να έχουν γυναικεία ομάδα.

 

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση