ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντράπηκε και η ντροπή

Πήγε να βγάλει το ψωμί του ο συνάδελφος και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ντροπή και αποτροπιασμό αισθανόμαστε για τα όσα άσχημα συνέβησαν χτες στο «Ελευθερία», στο πλαίσιο του τελικού του Super Cup ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

Οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν ξανά και αμαύρωσαν τη γιορτή του φούτσαλ, στέλνοντας στο νοσοκομείο ένα συνάδελφο ο οποίος απλά πήγε εκεί για να κάνει τη δουλειά του. Ντροπή και μόνο ντροπή. Ο άνθρωπος πήγε να βγάλει το ψωμί του και κατέληξε στις πρώτες βοήθειες. Τραυματίστηκε επίσης και ένα μέλος της αστυνομικής δύναμης, ο οποίος χτυπήθηκε με πέτρα στο στήθος.

Οι ομάδες έσπευσαν να καταδικάσουν τα χθεσινά επεισόδια, ωστόσο οι καταδίκες δεν αρκούν. Θα πρέπει να εντοπιστούν οι «λεβέντες» και να τιμωρηθούν όπως προβλέπει η νομοθεσία. Δεν φτάνει όμως μόνο η τιμωρία. Το σημαντικότερο είναι οι ομάδες να βρουν τη δύναμη και τον τρόπο για να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία.

Το οξύμωρο είναι ότι η κάρτα φιλάθλου ήταν υποχρεωτική στον χθεσινό τελικό, ο οποίος ωστόσο διεξήχθη σε ένα στάδιο που δεν είχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, βάσει νόμου τα στάδια που φιλοξενούν κάτω από δυο χιλιάδες κόσμο δεν είναι υποχρεωμένα να έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ένα άλλο στοιχείο που μας προκάλεσε αίσθηση είναι ότι ο χθεσινός είχε κριθεί ως μεσαίας επικινδυνότητας από την Αστυνομία, η οποία είχε στο «Ελευθερία» 32 μέλη της.

Και αυτή τη φορά γλιτώσαμε την τραγωδία από τύχη όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποιο αποτέλεσμα θα έχουν τα επόμενα επεισόδια που θα δημιουργήσουν οι μπαχαλάκηδες. Άπαντες (κράτος, ομάδες, αστυνομία) πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

ΥΓ Η συντακτική ομάδα του 24sports εύχεται περαστικά στον συνάδελφο Ανδρέα Κακουλλή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση