ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φούτσαλ: Χωρίς κάρτα οπαδού

Σωματεία και ΚΟΠ περιμένουν απάντηση από τον ΚΟΑ

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@24sports.com.cy

Τον ΚΟΑ περιμένουν ΚΟΠ και σωματεία φούτσαλ να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων χωρίς κάρτα οπαδού στο νέο πρωτάθλημα. Πέραν από τα υπόλοιπα θέματα που συζήτησαν κατά τη μεταξύ τους συνάντηση και στην οποία οι σύλλογοι έχουν άμεσα και έμμεσα οικονομικά οφέλη, ένα θέμα που τους απασχόλησε ήταν η κατακόρυφη μείωση φιλάθλων.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία διά του προέδρου της Γιώργου Κούμα υποσχέθηκε όπως αποσταλεί επιστολή στον ΚΟΑ έτσι ώστε να επιτρέψει την παρουσία οπαδών κατά τα πρότυπα του γυναικείου ποδοσφαίρου όπου δεν χρειάζεται η κάρτα οπαδού. Απομένει η αποδοχή του Κυπριακού Οργανισμού και αν τελικά συγκατανεύσει θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Αυτό όπως ισχυρίζονται οι σύλλογοι του φούτσαλ θα τους ενισχύσει οικονομικά για να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.

Έχουν επίσης καταφέρει μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες έτσι ώστε οι ποινές να μην είναι ίδιες με εκείνες του ποδοσφαίρου, επίσης έγινε μείωση του παράβολού εγγραφής φουτσαλιστών, θα αυξηθεί η χορηγία της ΚΟΠ ενώ θα επιδιώξουν να μειωθεί και το κόστος των διαιτησιών.

Για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση χρειάστηκαν να εκδοθούν από τους συλλόγους τρεις επιστολές και για τις δύο ο πρόεδρος της ΚΟΠ δεν είχε ιδέα όπως παραδέχθηκε, ρίχνοντας την ευθύνη στους υπεύθυνους της ομοσπονδίας επειδή δεν ήρθαν εις γνώση του. Στις 29 Σεπτεμβρίου όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένο πλάνο από τους εμπλεκόμενους φορείς θα αποφασιστεί και η έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση