ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φούτσαλ: Τελική ευθεία για τη λήξη της πρώτης φάσης

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Futsal με την τελευταία αγωνιστική να είναι ορισμένη στις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης και ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Για την 4η θέση, η Skylink ΑΕΚ διατήρησε το +4 από την Αραράτ μετά το μεταξύ τους 4-4 της Λάρνακας στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής.

Όπως καθορίζεται και από την Προκήρυξη, στην πρώτη φάση θα διεξαχθούν τέσσερις γύροι και οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης συνεχίζουν στη δεύτερη φάση.

Με την έναρξη της δεύτερης φάσης, η 1η ομάδα της τελικής κατάταξης της πρώτης φάσης θα αντιμετωπίσει την 4η και η 2η ομάδα την 3η ομάδα.

Όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 5 ή 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση) προκρίνεται στην τρίτη φάση για ανάδειξη της πρωταθλήτριας.

Για ανάδειξη πρωταθλητή, όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 5 ή 3 νίκες (ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης) θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Τόσο στη δεύτερη όσο και στην τρίτη φάση, η ομάδα που θα βρίσκεται πιο ψηλά στην κατάταξη με τη λήξη της πρώτης φάσης, θα αρχίζει τους αγώνες από την έδρα της.

Η συνέχεια
Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής.

Απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί ο αγώνας ΑΕΛ - Skylink ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού και θα αρχίσει στις 19:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις αναμετρήσεις Αραράτ - ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση - Ομόνοια.

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση