Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη την πρεμιέρα του στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA Futsal Champions League, καθώς ηττήθηκε με 8-6 από την Τίρανα Futsal.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» πραγματοποίησαν ιδανικό ξεκίνημα και πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φαγκούντες, ο οποίος βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας προσωρινά το 3-2 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.
Στη συνέχεια, ωστόσο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε άρδην. Η Τίρανα εκμεταλλεύτηκε το κακό διάστημα των «γαλαζοκιτρίνων», ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πέτυχε έξι συνεχόμενα γκολ, μετατρέποντας το 2-3 σε 8-3.
Ο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να επιστρέψει στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και με γκολ των Ντος Σάντος και Τζακίδη κατέβασε τη διαφορά στα δύο τέρματα, για το τελικό 8-6. Στο 39ο λεπτό, μάλιστα, ο Περέιρα αποβλήθηκε, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για ανατροπή.
Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται επίσης η Hjørring Futsal Klub και η Futsal Club Cardiff, με την πρώτη θέση να αποτελεί το μοναδικό εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.



































