ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπέροχο που έκλεισε έτσι η χρονιά - Να πάει εκεί που του αξίζει το Φούτσαλ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Μυλωνάς

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο προπονητής του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Μυλωνάς μετά τη χθεσινή σπουδαία κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Νιώθουμε καλά, νιώθουμε μια ικανοποίηση που η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους με τους συχνούς τραυματισμούς. Χάναμε συνέχεια παίκτες και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Νιώθουμε υπέροχα που κλείσαμε την χρονιά με πολύ καλό τρόπο.».

Για το παιχνίδι: «Ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Συνέχεια εναλλαγές στο σκορ. Είμαι σίγουρος και οι λιγοστοί φίλαθλοι που ήταν εκεί και αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση, το απόλαυσαν. Ήταν υπέροχο που έκλεισε έτσι η χρονιά».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο του αθλήματος: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Το ότι το άθλημα μπορεί να τραβήξει ομάδες και φουτσαλιστές το έχει δείξει. Πριν 10 χρονιά το πρωτάθλημα είχε τρεις κατηγορίες. Αν θυμάμαι 37 ομάδες. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε. Πολλά σωματεία θέλουν να δουλέψουν Φούτσαλ. Το Φούτσαλ παίζεται μεταξύ φίλων, μεταξύ εταιριών σε όλη την Κύπρο. Έγιναν κάποια λάθη στην οργάνωση, στο πως αντιμετωπίστηκε και πόση σημασία του δώσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάει εκεί που του αξίζει. Και τον ίδιο των ομάδων αλλά και της Ομοσπονδίας και διαιτησίας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι και από πλευράς ΚΟΑ. Βλέπουμε ότι τα κλειστά στάδια δεν λειτουργούν σωστά. Υπάρχουν τόσα σχολεία, τόσα Πανεπιστήμια. Στα σχολεία μπορούν να μπουν οι ομάδες να παίξουν ή τα κάνουμε απλά για μαθήματα διδασκαλίας; Υπάρχουν οι υποδομές φτάνει να αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως θα της χρησιμοποιήσουμε. Μιλάμε για άθλημά που έχει ίδιες διαστάσεις με το χάντμπολ 40x20. Γιατί τα γήπεδα Φούτσαλ στα σχολεία πρέπει να είναι κλειδωμένα; Το κλειστό του Αγρού είναι εκεί και κάθεται και έδωσε η Κυβέρνηση 6 με 7 εκατομμύρια».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Εγώ τα τελευταία χρόνια το παίρνω χρόνο με χρόνο. Θέλω να ξεκουραστώ όπως και οι παίκτες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι με το Κύπελλο. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και θα δούμε πως θα ξημερώσει η αυριανή ημέρα».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση