ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal

Δηλώσεις των τεχνικών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας

Aντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Futsal. Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή 28 Μαρτίου πέφτει η αυλαία με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου. ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό των ίσων πιθανοτήτων, όπως χαρακτηριστικά μας έχουν αναφέρει και οι προπονητές των ομάδων μας.

Ο ΑΠΟΕΛ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε με διπλή νίκη την ομάδα της Αραράτ και η Ομόνοια επίσης με διπλή νίκη, απέκλεισε την ΑΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και θα αρχίσει στις 19:00. Με τη στήριξη της ΚΟΠ, θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Οι προπονητές των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μίλησαν στην ιστοσελίδα ΚΟΠ ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Που θα κριθεί ο τελικός

Ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Χριστοδούλου αναφέρει:

«Σε τέτοια παιχνίδια κρίνονται πολλά από την μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, ακόμα και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για την εξέλιξη ενός τελικού. Η ομάδα που θα το δείξει με την παρουσία της ότι θέλει περισσότερο το τρόπαιο έχει και ένα λόγο παραπάνω να το κερδίσει».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιάννος Μυλωνάς επισημαίνει:

«Στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών αλλά και στο βαθμό που θα εφαρμόσουν το αγωνιστικό πλάνο για την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα. Σε ένα τελικό δεν επιτρέπονται τα λάθη, χρειάζεται πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μοιρασμένες».

Αξιολόγηση αντίπαλης ομάδας
Ο Κώστας Χριστοδούλου αναλύοντας την αντίπαλο ομάδα αναφέρει:

«Σίγουρα παρουσιάζεται με ανεβασμένη τη ψυχολογία λόγω και της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, ξέρουμε καλά τον αντίπαλο μας. Είναι μια ισοδύναμη μας ομάδα και σε ένα τελικό οι πιθανότητες επικράτησης είναι 50-50».

Από την πλευρά του ο Γιάννος Μυλωνάς τόνισε για την αντίπαλο της ομάδας του:

«Η Ομόνοια είναι μια πολύ οργανωμένη αλλά και έμπειρη ομάδα. Την διακρίνει η ψυχραιμία και η υπομονή στο παιχνίδι της και από το πρώτο μέχρι σφύριγμα μέχρι και τη λήξη πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας».

Για τη φετινή Ομόνοια ο προπονητής της τονίζει:

«Είμαστε ισάξια ομάδα με το ΑΠΟΕΛ και ο τίτλος δυστυχώς για εμάς, κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων. Τους κερδίσαμε σε ένα παιχνίδι, μας κέρδισαν σε ένα και φέραμε και μια ισοπαλία. Μέσα από το θεσμό του Κυπέλλου, θέλουμε και μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου».

Για τον φετινό ΑΠΟΕΛ ο προπονητής του επισημαίνει:

«Η ομάδα μας είναι πολύ καλά στελεχωμένη και σε ικανότητα αλλά και σε εμπειρία ποδοσφαιριστών. Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και το καλό κλίμα αποτελεί σίγουρα συν για την προσπάθεια μας. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κερδίσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή, θέλουμε και το Κύπελλο και μπορούμε να το κατακτήσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση