ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γενική είσοδος 5 ευρώ με ΑΠΟΕΛ

Η φουτσαλική ΑΕΛ κάνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον ΑΠΟΕΛ. Η Γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά:

Οι φουτσαλιστές του Πάμπου Χαραλάμπους δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 20.00 στο Σπύρος Κυπριανού.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι τηλεοπτικό από την Cytavision Sports 3, όμως ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα μας από κοντά για να την σπρώξει σε ακόμη μία μεγάλη νίκη πάνω στον Κυπελλοπρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Η ΤSOKKOS DANOI AEΛ FUTSAL είναι πάρα πολύ κοντά για να πετύχει τους φετινούς της στόχους που είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το μόνο που χρειάζεται είναι η έμπρακτη στήριξη του κόσμου πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να δεί από κοντά ένα παιχνίδι με 2 πάρα πολύ καλές ομάδες με ποιοτικούς και πρωτοκλασσάτους φουτσαλιστές που ανεβάζουν πάρα πολύ την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και VIP

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο ΑΕL Official Shop από την Πέμπτη το απόγευμα μετά τις 15.00 και μέχρι την Παρασκευή η ώρα 17.30.

Προπώληση στα Οικήματα ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Εναέριο και Ζακάκι από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 17.30

Αελίστα, τώρα είναι η σειρά σου. Στήριξε την ομάδα μας για ακόμη μία μεγάλη νίκη…μαζί γράφουμε Ιστορία…!

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση