ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαντάρος: «Θέλει αναδιάρθρωση το φούτσαλ»

Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση με τα σωματεία

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα φούτσαλ.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες ότι το φούτσαλ στην Κύπρο περνά μια τεράστια κρίση. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο οικονομικό όπως ανάγεται από τις επιστολές των ομάδων. Ουσιαστικά το φούτσαλ θέλει αναδιάρθρωση. Είναι ελάχιστο το ενδιαφέρον που υπάρχει και από παράγοντες και από σωματεία και από χορηγούς κτλπ. Θα καλεστούν τα σωματεία και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες λύσεις για να μπορέσει το πρωτάθλημα να λειτουργήσει και φέτος. Το πρωτάθλημα θα γίνει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Ένα από τα θέματα που μας απασχολεί σοβαρά είναι η βάση, φαίνεται ότι τα παιδιά δεν έχουν ενδιαφέρον για αυτό το άθλημα. Θεωρώ ότι ίσως να έφτασε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο που λέγεται UEFA».

Για τις ενέργειες που θα κάνει η ΚΟΠ: «Το βασικό τους αίτημα ήταν για οικονομική ενίσχυση. Πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι να τους βοηθήσουμε. Να κάνουμε υπομονή 10 μέρες μετά τον 15αυγουστο και θα έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε. Θα βρεθούμε με τα σωματεία για να βρούμε τους τρόπους για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα».

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση