ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνικός Λατσιών Futsal: Πήρε την πέμπτη θέση - την υψηλότερη στην ιστορία του στο πρωτάθλημα

Πανηγυρίζουν στα Λατσιά γιατί η ομάδα κέρδισε τις αντιξοότητες

Ο Εθνικός Λατσιών Futsal έγραψε ιστορία χθες αφού κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα που είναι η υψηλότερη που έχει πάρει η ομάδα.

Αναλυτικά:

Η λαμπροτερη σελίδα στην ιστορία του Εθνικού Λατσιών Futsal γράφτηκε ψες, αφού η ομάδα μας εκανε το 3-1 στη σειρά με το Αραρατ και κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο παγκυπριο πρωτάθλημα Futsal Ανδρών, την υψηλότερη θέση που πετύχαμε ποτέ.

Για τους περισσότερους που το διαβαζουν η θέση αυτη μπορεί να μην σημαίνει κάτι. Για αυτούς όμως που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο άθλημα ξέρουν πολύ καλά οτι αυτή η θέση είναι κάτι σαν πρωτάθλημα, μια επιτυχία που έστειλε πολλαπλά μηνύματα.

Όσοι ασχολούμαστε με αυτή την ομάδα (η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαστε τόσο λίγοι και τόσο μονοι που φοβόμαστε να το πούμε) εχουμε βιωσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια. Αυτο όμως που ζούμε τα τελευταία δυο-τρια χρόνια με αυτον τον προπονητή και αυτους τους αθλητές ειναι πραγματικά ανεπαναληπτο, συγκινητικο και προτογνωρο.

Τους αγαπάμε για αυτά που πέτυχαν και πετυχαίνουν.Τους αγαπάμε γιατι υπομενουν χωρις διαμαρτυριες καποιες δυσκολίες που έχουν οι ομάδες της δικής μας εμβελειας.

Τους αγαπάμαμε γιατι είναι εργατικοι και αθορυβοι.Μα πανω από όλα τους αγαπάμε και τους θαυμαζουμε γιατί νιώθουν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα, που ΑΓΑΠΟΥΝ αυτή την ομάδα με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο και που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ (κόντρα στο ρευμα) σε ειρωνειες και χλευασμους τρίτων προσπαθωντας να πετύχουν τα ακατορθωτα.

Συγχαρητήρια μάγκες!

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

Εξάσφαιρη η Ομόνοια

Εξάσφαιρη η Ομόνοια

Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ έχει το ρεπό του, στην έδρα της η τρίτη της κατάταξης Ανόρθωση νίκησε με 10-0 την Αθηαίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X