ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

2ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal SABBIANCO

Όλα έτοιμα για τη σέντρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, στο Black Brick Café Restaurant στον Στρόβολο, δημοσιογραφική διάσκεψη για την επίσημη παρουσίαση του δεύτερου τουρνουά futsal αποκλειστικά για εταιρείες, το 2o CORPORATE FUTSAL TOURNAMENT SABBIANCO.

Οι λεπτομέρειες της δημοσιογραφικής:

Όπως ανέφερε ο εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας, CYPRUS COMPANY SPORTS EVENTS κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου , το 2ο εταιρικό τουρνουά futsal SABBIANCO είναι έτοιμο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και άφθονη δράση στους συμμετέχοντες για ακόμα μια χρονιά.

«Να αναφέρω ότι πρόκειται το ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στο οποίο θα συμμετέχουν 34 εταιρείες από όλη την Κύπρο ενώ οι παίκτες είναι άτομα που στελεχώνουν τις εταιρείες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στο φιλανθρωπικό κομμάτι.

Το 2ο Corporate Futsal Tournament SABBIANCO θα διεξαχθεί με το σύνθημα «Παίζω και Προσφέρω» και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για ακόμη μια χρονιά στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος».

-Ανδρέας Ανδρέου (Sabbianco Properties - Managing Director): "Είναι χαρά μας σαν εταιρεία Sabbianco να στηρίζουμε αυτές τις ενέργειες. Σημαντικό ρόλο στο να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία ήταν το κομμάτι της φιλανθρωπίας και προσφοράς, κάτι που είναι βασικός πυλώνας της εταιρείας μας. Καλούμε τις εταιρείες που θα συμμετέχουν να το χαρούν, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και υποσχόμαστε ότι αυτό το EVENT θα κρατήσει για αρκετά χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε χρόνο θα μεγαλώνει γιατί είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στην κοινωνία".

-Θωμάς Αναστασίου (Γενικός διευθυντής Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος): "Θέλουμε να συγχαρούμε όλους για την πρωτοβουλία. Ευχαριστούμε τους χορηγούς, χωρίς τη δική τους παρουσία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Η προσφορά προς το ΚΕΠΑ έρχεται σε μια κρίσιμη καμπή για το ίδρυμα και μας βρίσκει πολύ χαρούμενους και ευγνώμονες γιατί η εισφορά θα διατεθεί προς την ανέγερση κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας για καρκινοπαθείς και χρόνιους ασθενείς".

-Φίλιππους Κυπριανού (HR & Operations Manager Alpan Group): "Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε για 2η φορά στο τουρνουά. Μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στην κοινωνία και αυτό συνάδει άμεσα με τις αρχές της εταιρείας μας. Εύχομαι να συμμετέχουμε και στο επόμενο. Θα έχουμε και ομάδα στο τουρνουά, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές!"

Το πρόγραμμα αναλυτικά

1η ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

4/11/2022 Λεμεσός

6/11/2022 Λευκωσία

2η ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

13/11/2022 Λευκωσία

3η ΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ

27/11/2022 Λευκωσία

Τα παιχνίδια του τουρνουά θα γίνουν σε τέσσερα υπερσύγχρονα γήπεδα στην Λευκωσία The GC School of Careers ενώ στην Λεμεσό οι αναμετρήσεις θα γίνουν στα ολοκαίνουργια γήπεδα LSC Louka Sporting Center στα Πολεμίδια.

Το 2ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal SABBIANCO χορηγούν οι εταιρείες

• Μεγάλος Χορηγός Sabbianco Properties

• Χορηγός Επικοινωνίας Sport FM 95

Χορηγοί Διοργάνωσης

• Adboard Media

• Social Marketing & Promotion

• Carlsberg 0% Alcohol

• Electroline

• San Siro Sports

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση