ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Τιμούρ: «Επιβάλλεται να κυνηγήσουμε την νίκη»

Δείτε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια

Δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού και του Νικόλα Παναγιώτου ενόψει του αυριανού φιλικού απέναντι στο Σαν Μαρίνο:

Τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι σε αυτό το τουρ που έχουμε. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι παρόλο που παίξαμε αρκετά καλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε αυτό το παιχνίδι επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι με όποια ομάδα κι αν παίζεις τα παιχνίδι είναι δύσκολα. Αντιμετωπίζουμε με πολλή σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η Κύπρος παίρνει καλά αποτελέσματα απέναντι στο Σαν Μαρίνο:

«Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε το Σαν Μαρίνο. Εμείς δεν είμαστε η Εθνική ομάδα που πριν μπούμε στο παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι θα κερδίσουμε σίγουρα. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη. Κερδίσαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε και αυτό».

Αν σκέφτεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές ή δοκιμές:

«Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην δική μας ομάδα. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Έχει καιρό να το κάνουμε και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό ενόψει των επίσημων αγώνων. Αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι το Σαν Μαρίνο βελτιώνεται σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια και δεν μας περιμένει εύκολος αγώνας αύριο».

Για το αν είναι σημαντικό η ομάδα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει το Σαν Μαρίνο αφού στα τελευταία παιχνίδια δεν δέχεται εύκολα γκολ:

«Χρειαζόμαστε τη νίκη. Ξέρουμε ότι το Σαν Μαρίνο δεν δέχεται εύκολα γκολ. Είναι αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία. Είδαμε το Σαν Μαρίνο και ξέρουμε πόσο δυσκόλεψαν τις μεγάλες ομάδες».

Νικόλας Παναγιώτου

«Προχθές δεν καταφέραμε πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο και να σκοράρουμε».

Δείτε τι δήλωσαν αμφότεροι:

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Η Εθνική μας έμεινε πίσω στο σκορ, έφερε τούμπα το ματς πριν όμως δεχτεί ξανά την ανατροπή και την φιλική ήττα
 |  ΕΘΝΙΚΗ