ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι προκάλεσε το χάος στο Καζακστάν

Γιατί έκλεισαν όλα στη χώρα που παίζει ο Πιέρος

Το τι συμβαίνει στο Καζακστάν η αλήθεια είναι πως δε θα μας απασχολούσε και καθόλου αν δεν είχαμε το βασικό φορ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Πιέρο Σωτηρίου, να παίζει εκεί.

Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας να τον επαναπατρίσει φούντωσε κι άλλο το ενδιαφέρον αφού ενώ έπρεπε τώρα να παίζει μπάλα με την Αστάνα, είναι κλεισμένος σε μια μορφή καραντίνας ο Κύπριος άσσος. Τι συνέβη όμως στην Ασιατική, αν και μέλος της UEFA, χώρα;

Στις 5 Ιουλίου ο πρόεδρος Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγιεφ ανακοίνωσε νέο lockdown για δυο βδομάδες και την περασμένη Δευτέρα(13/7) ενημέρωσε πως αυτό επεκτείνεται μέχρι το τέλος του μήνα. Τα κρούσματα στη χώρα αυξήθηκαν με την Τετάρτη(15/7) να φέρνει 1759 νέα θετικά τεστ!

Τι συνέβη όμως και τα κρούσματα αυξήθηκαν απότομα; Μπορεί και απολύτως τίποτα. Στις αρχές Ιουνίου πήραν την απόφαση όπως ανακοινώνουν μόνο τα θετικά στον ιό άτομα που είχαν και συμπτώματα, αφήνοντας έξω όσους ήταν ασυμπτωματικοί. Κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς εξακολουθούν οι επιστήμονες να επιμένουν πως μεταδίδεται ο ιός και από άτομα που δεν έχουν συμπτώματα. Την 1η Ιουλίου άλλαξαν ρότα και άρχισαν ξανά να τους ανακοινώνουν όλους και προέκυψαν τα νούμερα που προέκυψαν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το πρωτάθλημα δε θα ξεκινούμε ποτέ και θα ήταν οριστικό αν δεν ήταν από εκείνα που ξεκινούν Άνοιξη και τελειώνουν Φθινόπωρο. Το θέμα είναι πως οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να παίξουν Χειμώνα και ήδη έχουν χάσει τη μισή σεζόν τους να περιμένουν. Προφανώς πάει μέσα κι ο Ιούλης πια και θα πρέπει να βρουν τη φόρμουλα για να βγει η χρονιά ή να την κηρύξουν άκυρη. Αν συμβεί το δεύτερο, τα δεδομένα για τον Πιέρο θα είναι διαφορετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τσάρουλλα, αμέσως μετά το σουτ και δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει την γκολάρα που έριξε στην Λιντς

Who is Tsaroulla?

Τώρα που μας συστήθηκε... ας τον γνωρίσουμε καλύτερα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΕΘΝΙΚΗ