ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικό κρούσμα σε διεθνή της Ελπίδων!

Ανησυχία και στην ομάδα του

24sports team

info@24sports.com.cy

Θετικό κρούσμα σε διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, μετά από έλεγχο rapid τεστ που υποβλήθηκε ο ίδιος.

Ο νεαρός αγωνίζεται σε ομάδα του πρώτου γκρουπ του πρωταθλήματος μας και στην εν λόγω ομάδα έχει σημάνει ήδη συναγερμός, μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Άπαντες στα ενδότερα της ομάδας έχουν περάσει ήδη από διαγνωστικό έλεγχο σήμερα το πρωί και τα υπόλοιπα δείγματα των συμπαικτών του είναι αρνητικά. Επιπρόσθετα, όλοι θα περάσουν από pcr τεστ και θα περιμένουν τα αποτελέσματα αργότερα σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελπίδων βρέθηκαν θετικοί στον ιό, πέρα από τον διεθνή μας. Όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά τον αγώνα της Εθνικής μας στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στην αντίστοιχη της Ελλάδας, στις 25 Μαρτίου.

Εξυπακούεται πως και τα τρία κρούσματα έχουν ήδη μπει σε καραντίνα 14 ημερών, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα απέχει υποχρεωτικά από τις επόμενες υποχρώσεις της ομάδας του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση