ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Stoiximan και Εθνική Κύπρου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για την Ώρα της Γης

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Κύπρου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η Εθνική Ομάδα, ένωσαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου τις δυνάμεις τους και έστειλαν από κοινού ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος!

Συγκεκριμένα, στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας μας με την αντίστοιχη ομάδα της Λετονίας, όλοι οι παίκτες και οι συνοδοί τους εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου φέροντας ειδικό μπλουζάκι, στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα «Δώστε Μια Ώρα Στη Γη».

Η Ώρα της Γης είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία του World Wide Fund for Nature (WWF) που για 18η διαδοχική χρονιά προσκαλεί πολίτες, κοινωνικούς, οικονομικούς φορείς ή και κράτη να συμμετέχουν σε μια παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία εξοικονόμησης ενέργειας σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα. Έτσι, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στις 20.30 ακριβώς, αξιοθέατα, σημαντικά μνημεία, φορείς και επιχειρήσεις σε όλο τον πλανήτη έσβησαν συμβολικά τα φώτα, αναδεικνύοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος.

Αφιερώνοντας μια ώρα στη φύση, εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο σηματοδοτούν τη σημαντικότερη ώρα για τον πλανήτη, αλλά και τον άνθρωπο!

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση