ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
27 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να πέφτεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς» (vid)

Οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου για τον αγώνα με την Σλοβακία

Δηλώσεις για το αυριανό τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Σλοβακία εκτός έδρας παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε στο τελευταίο παιχνίδι αυτής της διοργάνωσης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που δείχνει στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης πως έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και τα αποτελέσματα της είναι ικανοποιητικά. Εμείς από τη πλευρά μας, επιβάλλεται να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Πολλές φορές τόσο στη ζωή, όσο και στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να πέφτεις, αλλά επιβάλλεται πολύ γρήγορα να σηκωθείς. Η εναλλαγή συναισθημάτων στο ποδόσφαιρο είναι σύνηθες φαινόμενο, αγωνιζόμαστε για το εθνόσημό μας και την αξιοπρέπειά μας, θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Μάριος Αντωνιάδης, με τον αμυντικό της Ανόρθωσης να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έχουμε μπροστά μας τον τελευταίο αγώνας της διοργάνωσης και πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας να ολοκληρώσουμε τη διοργάνωση με θετικό τρόπο. Ερχόμαστε από μια βαριά ήττα, οπόταν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε στο γήπεδο»

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση