ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Αλλάξετε μοντέλο... και Βάλεμ

Το πλάνο απέτυχε, από οποία πλευρά το δεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ακόμα κι αν καταφέρει να αποφύγει τελικά τον υποβιβασμό μέσω των αγώνων μπαράζ, η Εθνική μας ομάδα έπιασε πάτο. Αυτό δεν αλλάζει, με βάση την γενική εικόνα που είδαμε με τον Γιόχαν Βάλεμ στον πάγκο.

Όταν κάνεις ριζικές αλλαγές, σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να μας αφήνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Θεωρούμε ότι το πλάνο απέτυχε και επιβάλλεται να γίνουν ριζικές αλλαγές στο οικοδόμημα της Εθνικής μας ομάδας. Ξεκινώντας από τους αρμόδιους που παίρνουν τις αποφάσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, διότι όταν αποτύχει ένα πλάνο, οι ευθύνες είναι σε όλους, όχι μόνο στον Βάλεμ.

Πρώτα, θα πρέπει να αναθεωρηθεί αυτό το πλάνο, διότι έχουμε την εντύπωση εκτός από εμπειρία, χρειαζόμαστε και ποιότητα σαν Εθνική ομάδα. Είναι φανερό ότι, με τον τρόπο που στελεχώθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν έχει την ποιότητα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Και μετά να επιλεγεί ένας προπονητής που να μπορεί να κάνει σωστή δουλειά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ένας προπονητής που έδειξε έργο στον Απόλλωνα και θέλει να αναλάβει.

Δοκιμασμένη λύση είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος επί εποχής του η Εθνική μας είχε καλά αποτελέσματα, ενώ είχε να ανταγωνιστεί σαφέστατα πιο δυνατούς αντιπάλους.

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης επίσης άφησε έργο σε διάφορες Εθνικές ομάδες, που μόνο ακουστά τις έχουμε και ξέρει πως γίνεται η δουλειά στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Επιλογή είναι και ο Πουρσαϊτίδης, που και καλά στοιχεία έδειξε και την Εθνική μας ξέρει.

Άρα, υπάρχουν αξιόλογες επιλογές στην Κύπρο, τι ψάχνουμε σε διάφορες χώρες για να βρούμε προπονητή. Το βασικό όμως είναι να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα στην Εθνική μας και να βάλουν στο τραπέζι ένα άλλο μοντέλο, δύο αυτό δεν βγαίνει, από όποια πλευρά το δεις.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τσάρουλλα, αμέσως μετά το σουτ και δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει την γκολάρα που έριξε στην Λιντς

Who is Tsaroulla?

Τώρα που μας συστήθηκε... ας τον γνωρίσουμε καλύτερα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΕΘΝΙΚΗ