ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιμόν: «Ως Κύπρος δεν είμαστε έτοιμοι για αποτελέσματα»

Είπε το αντίο ο Ισραηλινός τεχνικός

Ο Ραν Μπεν Σιμόν αποχώρησε και επίσημα απ’ το πηδάλιο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και σήμερα έγινε και η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου. Σε αυτή ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, τίμησε τον Ισραηλινό τεχνικό, και ο τελευταίος έκανε την σύνοψη τους για όλα όσα πέρασε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά:

«Ως Κύπρος δεν είμαστε έτοιμοι για αποτελέσματα. Αυτό που ζητώ από εσάς τους δημοσιογράφους, είναι να μην κρίνεται από τα αποτελέσματα αλλά από την διαδικασία. Είμαι περήφανος για τη θητεία μου στην Εθνική. Για τους συνεργάτες μου που είχα. Είναι δύσκολος ο χωρισμός. Τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα, τον Σάββα Κωνσταντίνου ήταν ο πιο στενός μου συνεργάτης, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, τον Γιάννη Οκκά, τον Μπεκιάι, τους γιατρούς, τους γυμναστές, τους φροντιστές. Τέλος, τους παίκτες που δούλευαν συνεχώς και τους οποίους αμφισβητούσαν για την αξία τους όλοι. Όταν ήρθα μου έλεγαν όλοι για την αξία των παικτών, όμως εγώ συνάντηση παιδιά που δούλευαν σκληρά. Χάρηκα γιατί αυτά τα 2,5 χρόνια δούλευα πραγματικά με επαγγελματίες.

Από την πρώτη μέρα που συμφώνησα ζούσα εδώ με την οικογένειά μου. Ήμουνα μέρος της κοινωνίας εδώ, ήξερα τι γινόταν γύρω μου. Ήταν σημαντική προοπτική της Εθνικής για εμένα και έκανα ότι μπορούσα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω κάποια ημέρα γιατί έκανα φίλους εδώ. Θα με βλέπετε συχνά στα γήπεδα της Κύπρου, γιατί είναι και φθηνά τα εισιτήρια από το Ισραήλ στην Κύπρο (γέλια). Κάποιοι λένε ότι είναι δύσκολο το πώς θα αποχαιρετήσεις, όμως για εμένα είναι εύκολο και το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Ότι έχω να πω στους παίκτες θα τους το πω σε προσωπικό επίπεδο. Σας ευχαριστώ όλους».

Για το έργο που αφήνει: «Πολλοί προπονητές προτιμούν να αγωνίζονται με έμπειρους ποδοσφαιριστές, εγώ προτιμώ νεαρούς. Ήρθαν πολλοί νεαροί με μένα. Ο Μιχάλης Ιωάννου, ο Νικόλας Ιωάννο, ο Κωστή και άλλοι. Αφήνω μια καλύτερη Εθνική απ’ ότι ήταν όταν την ανέλαβα. Χρειάζεται να αποκτήσει DNA νικητή. Με την Σκωτία ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να κατακτήσουμε την 3η θέση».

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X