ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σήμερα ο αγώνας της Εθνικής μας στη Λιθουανία

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λευκορωσία στην Κύπρο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές

Νέες υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει τις ελπίδες για ανάλογη παρουσία στον όμιλο που συμμετέχει.

Σήμερα και ώρα 19:30, θα αντιμετωπίσει στο LFF stadionas του Βίλνιους την αντίστοιχη ομάδα της Λιθουανίας για τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας του UEFA Women's EURO 2025.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με την Εθνική μας να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Λευκορωσία, κάτι που την υποχρεώνει να καλύψει το χαμένο έδαφος με εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.

«Πιστεύω στις δυνατότητες σας, μπορούμε να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη συνέχεια», τόνισε χαρακτηριστικά στις ποδοσφαιρίστριες μας ο Στέφανος Βοσκαρίδης ενόψει του σημερινού αγώνα.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λευκορωσία στην Κύπρο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Γεωργία Κατσονούρη, Krystyna Marie Freda, Στέφι Χάρτυ, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα, Άντρια Ευστρατίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ, Χαρά Χαραλάμπους, Άντρια Μιχαήλ, Ευθαλία Σιακαλλή, Ειρήνη Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ελίνα Παναγιώτου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Άντρη Βιολάρη, Σάρα Παπαδοπούλου, Έλενα Αριστοδήμου.

Η Λιθουανία στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με τη Γεωργία.

Σήμερα για τον όμιλο μας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα γίνει επίσης ο αγώνας Λευκορωσία - Γεωργία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικός Άχνας και ώρα 19:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση