ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σιαμπουλλής για το ΑΕΖ-Ολυμπιάς: «Έχει παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα φιλικά αυτής της βδομάδας: «Είναι μια περίοδος που είναι για φιλικούς αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό αγωνιζόμαστε απόψε με τη Βουλγαρία και την Κυριακή με το Ισραήλ. Ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Είναι επίσης σημαντικό να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε σε δύο παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι δύο κρίσιμα τεστ».

Για τις απουσίες: «Ο Πιέρος και ο Τζιωνής επικοινώνησαν με τον προπονητή. Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα τους και είναι σε περίοδο διακοπών. Δεν θα έχουν άλλη περίοδο να ξεκουραστούν οπότε ήρθαν σε επικοινωνία με τον προπονητή και δεν τους συμπεριέλαβε στην κλήση. Ο Ρομπέρζ ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Χριστοδούλου ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η κάθε απουσία δίνει ευκαιρία σε κάποιον άλλο να παίξει».

Για τον Χαραλάμπους: «Ο Χαραλάμπους είχε ένα χτύπημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί απόψε είναι καθαρά θέμα του προπονητή».

Για το ότι το πρωτάθλημα μας δεν διακόπηκε λόγω του Μουντιάλ: «Από τη στιγμή που δεν ήταν υποχρεωτική η διακοπή εμείς επιλέξαμε να συνεχίσουμε. Αν γινόταν διακοπή δεν θα έβγαινε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος».

Για το αν θα συνεχιστούν τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην Αρένα: «Για το EURO έχουμε να αποφασίσουμε μέχρι τον Φεβρουάριο».

Για την υπόθεση της έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας στο ΑΕΖ-Ολυμπιάς: «Ισχύει αυτό. Έχει παραπεμφθεί η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή. Όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί και στην επιτροπή δεοντολογίας».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση