ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιαμπουλής: «Κανένα αίτημα για ξένους» (ηχητικό)

Προς το παρόν ο Απόλλωνας δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για το θέμα με την Εθνική γυναικών και τον αγώνα των ανδρών με την Σκωτία... 

Πρώτο σχόλιο:

« Είναι η ιδανική μέρα και ώρα για ποδόσφαιρο, είναι πιο προσιτό για τον κόσμο. Ελπίζουμε να μαζέψει κόσμο και να πάρουμε την νίκη. Ο στόχος της τρίτης θέσης είναι εφικτός. Το δείξαμε και με την Σκωτία. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε την 3η θέση. Με νίκη θα ανεβούμε στην βαθμολογία της UEFA που θα παίξει ρόλο στην κλήρωση του Mundial του 2022. Δεν έχουμε τερματίσει ξανά τρίτοι, αν και το διεκδικήσαμε αρκετές φορές. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτούμε την νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών. Να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήμα μπροστά.».

Για τον κόσμο:

« Τουλάχιστον 3000 οι Σκωτσέζοι, το βόρειο πέταλο θα είναι δικό τους. Ελπίζουμε να έχουμε και εμείς κόσμο. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τις 7000. Θα υπάρχουν και την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί εισιτήρια».

Για την κλήση:

« Ο Δημήτρης Θεοδώρου έδειξε ότι δικαιούται μια ευκαιρία στην Εθνική ανδρών. Όποιος δείχνει μέσω της ομάδας του ότι μπορεί να βοηθήσει θα το κάνει. Ο Μαργκάσα είναι εκτός. Ο Τζέισον Δημητριου μπορεί να αγωνιστεί, είναι έτοιμος και μπορεί να βοηθήσει».

Για ξένους διαιτητές:

« Όταν έρθει επίσημο έτημα από το σωματείο θα ακολουθηθούν συγκεκριμένες λειτουργίες από την Ομοσπονδία, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επίσημο αίτημα. Ούτε από τον Απόλλωνα. Το κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να το κάνει. Το συμβούλιο θα μελετήσει το κάθε αίτημα αν και είναι δύσκολο».

Για τον προπονητή:

« Ο προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Με το πέρας θα συζητήσουμε μαζί του τα θετικά και τα αρνητικά».

Για το VAR:

« Προχωράνε οι διαδικασίες. Δεν γνωρίζω αν θα φέρουμε όλο το πακέτο. Τρέχουμε να προλάβουμε για να είμαστε έτοιμοι όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο στόχος μας είναι ο Σεπτέμβριος».

Για την Εθνική Γυναικών:

« Έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν τα δικαιώματα τους, όπως για την αμοιβή. Δεν είναι λόγω φύλλου απλά είναι η αγορά, το ερασιτεχνικό επίπεδο και η προσφορά απο την UEFA. Πάνω κάτω τα ίδια χρήματα παίρνει και η Εθνική futsal. Δεν είναι επαγγελματίες παίκτριες και δεν είναι κατά των γυναικών αυτό. Παρακινούνται από τον ΠΑΣΠ και μας αφήνουν εκτεθειμένους. Κάπου χάσαμε την μπάλα με το equal game»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X