ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σε νέα φάση το όραμα του Αθλητικού Κέντρου της ΚΟΠ

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προτάσεων του αρχιτεκτονικού σχεδίου

Το όραμα πολλών χρόνων για την ανέγερση Αθλητικού Κέντρου της ΚΟΠ από σήμερα πέρασε σε νέα ουσιαστική φάση, με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν για το αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Η Κριτική Επιτροπή όπως καθορίστηκε και από τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, σε σημερινή της συνεδρία αξιολόγησε τις μελέτες των προτάσεων από δέκα αρχιτεκτονικά γραφεία και αποφάσισε ομόφωνα όπως το πρώτο βραβείο παραχωρηθεί στη μελέτη που έχει προτείνει το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παύλος Φεραίος (FEREOS ARHITECTS LLC).

Μετά την πιο πάνω απόφαση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα συζητήσει με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου στον Κόρνο.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κριτικής Επιτροπής, βραβεία για τις προτάσεις που υπέβαλαν θα δοθούν επίσης:

2ο Βραβείο Αρχιτεκτονικό Γραφείο Κωνσταντίνος Μαραθεύτης (MARATHEFTI ARCHITECTS STUDIO LLC & BOBOTIS + BOBOTIS ARCHITECTSS) και 3ο Βραβείο Βασίλης Ιερείδης

Για τις μελέτες που έχουν προτείνει, έπαινος θα δοθεί στα γραφεία Ανδρέας Κωνσταντίνου (Andreas Constantinou + Ass. Arch. LLC) και Κωνσταντίνος Κωνσταντή, Μάριος Χριστοδουλίδης & Χρίστος Χριστοδούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πιάσαμε... πάτο

Πιάσαμε... πάτο

Νέα ήττα από τη Σλοβακία και στην τελευταία θέση του ομίλου η Εθνική μας
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ