ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιέρος: «Eλπίζω να βγω πρώτος σκόρερ»

«Ματιές» στο χρυσό παπούτσι

O Καμίλ Βίλτσεκ των 17 γκολ έχει αποχαιρετήσει. Το ίδιο κι ο Μπασκίμ Καντρί των 10. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, ο Ρόνι Σβαρτς που έχει σκοράρει 12 φορές θεωρείται το φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ στο τέλος της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Δανίας, όμως ο δικός μας Πιέρος Σωτηρίου τον παρακολουθεί από κοντά.

Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει εννέα φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα και με τη φόρμα που διανύει είναι κι αυτός στην κούρσα. Ερωτηθείς για το κατά πόσον το ενδεχόμενο να κατάκτησης του χρυσού παπουτσιού είναι στις βλέψεις του, Πιέρος απάντησε πως είναι μεν στο μυαλό του, χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα.

«Είμαι συγκεντρωμένος στο να δουλεύω σκληρά σε κάθε παιχνίδια και βλέπουμε. Φυσικά είναι κάτι που κοιτάω. Ελπίζω να βγω πρώτος σκόρερ, όμως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αλλά και συμπαίκτες μου εδώ στην Κοπεγχάγη που το κυνηγούν», είπε, αναφερόμενος στον Ντάμ Εντόι που μετρά ως τώρα οκτώ τέρματα.

Για την επωνυμία «Σούπερ Αλλαγή» που του έχουν κολλήσει λόγω των θαυμαστών του επιδόσεων όταν έρχεται από τον πάγκο (έβαλε τα έξι από τα γκολ του μπαίνοντας ως αλλαγή), απάντησε: «Έχει πλάκα. Θα προτιμούσα να παίζω βασικός, αλλά όταν μπαίνω αλλαγή μπαίνω για να δουλέψω σκληρά και να νικάμε. Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά για μένα».

Οι στόχοι της ομάδας του, δε, σύμφωνα με τον Πιέρο είναι αδιαπραγμάτευτοι: «Θέλουμε να κερδίσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι όταν είσαι στην Κοπεγχάγη. Επιπρόσθετα, θα επικεντρωθούμε και στο Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο έχουμε στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X