ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεκρής: «Δεν γνωρίζω κάτι για Πάμπο…»

Οι δηλώσεις για το... διαζύγιο με τον Βάλεμ και η επόμενη μέρα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, Μιχάλης Πεκρής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη λύση της συνεργασίας με τον Γιόχαν Βάλεμ και απάντησε εάν στους υποψήφιους είναι και ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο Βέλγος αποτελεί ως γνωστό παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 και το «διαζύγιο» είναι κοινή συναινέσει. «Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε συμφωνήσει για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Το ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν επιθυμητά όλοι το γνωρίζουμε. Βάσει πλάνου, το ακολούθησε ο Βάλεμ για να κτιστεί μία Εθνική μελλοντικά όπως τη θέλουμε. Βάλαμε όλα τα δεδομένα κάτω και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας», είπε.

«Ακολουθήθηκε ένα πλάνο για ανανέωση. Σίγουρα θα θυμόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα και πως αντιμετωπίσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά και την απόδοσή μας. Σε γενικές γραμμές νομίζω πήραμε τις καλύτερες αποφάσεις. Μόλις υπάρχει κάτι για το υπόλοιπο τιμ θα μιλήσουμε ξανά», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στις επαφές με τον αντικαταστάτη του Βάλεμ, πρόσθεσε: «Θα δούμε πως θα συνεχίσουμε το πλάνο μας. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει ανανέωση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Ομοσπονδίας. Το πώς θα γίνει αυτό είναι θέμα του προπονητή. Αν θα φέρει κάποιους έμπειρους παίκτες είναι θέμα δικό του. Έχει κάποιες μέρες που προχωρούμε με επαφές και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη λύση. Δεν υπάρχει προτίμηση αν θα είναι ξένος ή Κύπριος, φτάνει να ταιριάζει στο πλάνο και στη φιλοσοφία μας. Αν υπάρχει Κύπριος που μπορεί να ανταποκριθεί εκατό τοις εκατό δεν θα ψάξουμε κάτι άλλο θα είναι καλύτερα».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου και αν όντως είναι μέσα στους υποψηφίους, απάντησε πως δεν γνωρίζει κάτι και σημείωσε ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής: «Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να πω κάτι. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουμε τον νέο μας προπονητή διότι τον Μάρτιο έχουμε υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο νέος προπονητής πρέπει να δει αγωνιζόμενα τα παιδιά. Το ζητούμενο είναι από αυτούς ο νέος ομοσπονδιακός να πάρει το εκατό τοις εκατό. Βλέπουμε ότι πολλοί διεθνείς πάνε πάρα πολύ καλά στις ομάδες τους. Το θέμα είναι να μπορέσουν να ανταποκριθούν και στην Εθνική».

Σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα την Άνοιξη, είπε: «Το θέμα είναι να βρούμε το σωστό τάιμινγκ και να είναι ασφαλές όταν ο κόσμος θα επιστρέψει. Όταν και εφόσον μπορέσουμε να ανοίξουμε τα γήπεδα, θα τα ανοίξουμε. Είναι καθαρά θέμα της επιδημιολογικής κατάστασης και αν θα βελτιωθεί. Ευτυχώς πάμε καλά… κάθε ημέρα που περνάει και είμαστε σε lockdown είναι χειρότερα για τη χώρα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση