ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι επίσημες υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων το 2022

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ

Με νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες μπαίνουν στη νέα χρονιά 2022 οι Εθνικές μας ομάδες. Οκτώ συνολικά Εθνικές μας ομάδες έχουν επίσημες υποχρεώσεις στη νέα χρονιά, μέσω των οποίων θα προσπαθήσουν να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι επίσημες υποχρεώσεις όλων των Εθνικών μας ομάδων για το 2022:

Εθνική Ανδρών

Οι διπλές αναμετρήσεις με την Εσθονία τον ερχόμενο Μάρτιο θα καθορίσουν αν η ομάδα μας θα αγωνιστεί στη Γ’ ή στη Δ’ Κατηγορία του Nations League. Η Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί στις 24 Μαρτίου εκτός έδρας και στις 29 Μαρτίου εντός έδρας με την Εσθονία με στόχο, την παραμονή στη Γ’ Κατηγορία του Nations League.

Η κλήρωση του Nations League 2022 – 2023 έχει ήδη γίνει το πρόγραμμα της Εθνικής μας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται, είναι το ακόλουθο:

Αν η Κύπρος αγωνιστεί στη Γ' Κατηγορία:
2 Ιουνίου: Κύπρος - Κόσοβο (21:45)
5 Ιουνίου: Κύπρος - Β. Ιρλανδία (19:00)
9 Ιουνιου: Ελλάδα - Κύπρος (21:45)
12 Ιουνίου: Β. Ιρλανδία - Κύπρος (16:00)
24 Σεπτεμβρίου: Κύπρος - Ελλάδα (21:45)
27 Σεπτεμβρίου: Κόσοβο - Κύπρος (21:45)

Αν η Κύπρος αγωνιστεί στη Δ' Κατηγορία
2 Ιουνίου: Κύπρος - Σαν Μαρίνο (21:45)
9 Ιουνίου: Μάλτα - Κύπρος (21:45)
23 Σεπτεμβρίου: Κύπρος - Μάλτα (21:45)
26 Σεπτεμβρίου: Σαν Μαρίνο - Κύπρος (21:45)

Εθνική Γυναικών

Το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών για το 2022 περιλαμβάνει δύο επίσημους αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνει την πρώτη, ιστορική της παρουσία σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Η ομάδα μας συμμετέχει στον τρίτο όμιλο στον οποίο έδωσε μέχρι στιγμής έξι αγώνες και απομένουν οι ακόλουθοι δύο:

8 Απριλίου: Ολλανδία - Κύπρος
1 Σεπτεμβρίου: Κύπρος - Τσεχία

Εθνική Ανδρών Futsal

Η Εθνική Futsal Ανδρών θα αγωνιστεί τον Απρίλιο στο δεύτερο προ-προκριματικό όμιλο (preliminary round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2024 με αντιπάλους τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Μάλτα.

Οι αγώνες θα γίνουν στη Νορβηγία στις 6, 7 και 9 Απριλίου 2022. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Εθνική Ελπίδων Κ-21

Πέντε αγώνες για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων Κ-21. Η ομάδα μας έχει δώσει μέχρι στιγμής πέντε αγώνες και έχει απολογισμό επτά βαθμών και θα προσπαθήσει μέσα από τους αγώνες που απομένουν, να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο της.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελπίδων:
26 Μαρτίου: Κύπρος - Λευκορωσία
29 Μαρτίου: Κύπρος - Ισλανδία
1 Ιουνίου: Λευκορωσία - Κύπρος
6 Ιουνίου: Κύπρος - Ελλάδα
11 Ιουνίου: Ισλανδία - Κύπρος

Εθνική Νέων Κ-19

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων θα αγωνιστεί το Νοέμβριου του 2022 στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ-19. Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 3o όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο, τη Σουηδία και την Ουκρανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 17 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2022 στη Σουηδία. Στη φάση αυτή έχουν σχηματιστεί 13 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και η καλύτερη τρίτη ομάδα από όλους τους ομίλους, θα προκριθούν στον Elite Round.

Εθνική Νεανίδων Κ-19

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον Απρίλίο στον 6ο όμιλο της Β' Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 2021-2022. Αντίπαλοι της θα είναι το Ισραήλ, η Τουρκία και η Αλβανία. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 6 μέχρι τις 11 Απριλίου στην Τουρκία.

Η Εθνική Νεανίδων θα έχει επίσημους αγώνες και το Φθινόπωρο του 2022. Οι όμιλοι, τα γκρουπ δυναμικότητας και οι κατηγορίες, θα καθοριστούν μετά τους αγώνες του Απριλίου.

Εθνική Νέων Futsal K-19

Η Εθνική Νέων Futsal Κ19 θα αγωνιστεί στον Main round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 Futsal της UEFA και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Ελλάδα. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022 και στην τελική φάση θα προκριθεί η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Εθνική Παίδων Κ-17

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 κληρώθηκε στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ, τη Ρωσία και τη Σερβία. Οι αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2022.

Στη φάση αυτή έχουν σχηματιστεί 13 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες θα προκριθούν στον Elite Round.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Η Εθνική μας έμεινε πίσω στο σκορ, έφερε τούμπα το ματς πριν όμως δεχτεί ξανά την ανατροπή και την φιλική ήττα
 |  ΕΘΝΙΚΗ