ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο λαός θέλει Σωφρόνη

Απομένει η απόφαση του προέδρου Κουμα

Ακόμη μία τραγική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας, η οποία έφερε την βαριά ήττα με 4-0 από το Μαυροβούνιο, που έχει ως αποτέλεσμα η Κύπρος να τερματίσει στην τελευταία θέση στον 6ο όμιλο του Nations League.

Αυτό σημαίνει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει αγώνα μπαράζ για την αποφυγή υποβιβασμού στην κατώτατη κατηγορία του Nations League. Κάτι που αν συμβεί στο τέλος της ημέρας θα είναι μεγάλη κατάντια για την Εθνική μας ομάδα.

Σίγουρα γίνεται μία ριζική ανανέωση στην ομάδα μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο. Οι ευθύνες του Γιόχαν Βάλεμ είναι πολύ μεγάλες και δεν σημαίνει ότι γίνεται ανανέωση, θα πρέπει να έχει ασυλία.

Θεωρούμε ότι ο Βέλγος τεχνικός κάνει τεράστια λάθη στον τρόπο που παρατάσσει την ομάδα, αλλά και σε κάποιες από τις επιλογές του. Το ίδιο συμμερίζεται αρκετή μερίδα του κόσμου, εάν κάνεις μια βόλτα από τα social media το διάστημα που έχει οι υποχρεώσεις η Εθνική μας.

Μάλιστα, αρκετός κόσμος παροτρύνει την ΚΟΠ να δώσει τις τύχες της Εθνικής μας στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος από τον Απόλλωνα.

Ο Κύπριος τεχνικός θα λέγαμε είναι ο ιδανικός να αναλάβει αυτή την στιγμή, καθώς έδειξε ότι έχει πολλές ικανότητες και γνώσεις για το αντικείμενο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά όλους τους παίκτες.

Επιπλέον στοιχείο, με τον τρόπο που εκφράζεται ο Σωφρόνης Αυγουστή, μπορεί και να ανεβάσει τους διεθνείς μας, καθώς φαίνεται να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να ούτε προετοιμασμένοι ψυχολογικά.

Η απόφαση βέβαια ανήκει στην ομοσπονδία και στον Γιώργο Κούμα, ο οποίος είναι άνθρωπος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγω για την Εθνική μας ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τσάρουλλα, αμέσως μετά το σουτ και δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει την γκολάρα που έριξε στην Λιντς

Who is Tsaroulla?

Τώρα που μας συστήθηκε... ας τον γνωρίσουμε καλύτερα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΕΘΝΙΚΗ