ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νίκος Ανδρονίκου: «Βαρύ το σκορ σε σχέση με την προσπάθεια μας»

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας, ηττήθηκε απόψε εκτός έδρας από την Ολλανδία με 5-1 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21.

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σπουδαίο αντίπαλο με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλότερο επίπεδο. Προσπαθήσαμε από την αρχή για το καλύτερο και το παλέψαμε μέχρι το τέλος.

Σίγουρα χάσαμε από ένα ανώτερο αντίπαλο, από μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πιστεύω όμως ότι η έκταση που πήρε το σκορ στα τελευταία στάδια του αγώνα δεν είναι αντιπροσωπευτική της συνολικής προσπάθειας που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας», δήλωσε αμέσως μετά το αποψινό φινάλε στην Ολλανδία ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου και κατέληξε:

«Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα κατάφεραν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα χωρίς να απειληθούμε στο δεύτερο ημίχρονο και επαναλαμβάνω πως το τελικό 5-1 είναι βαρύ σε σχέση με την προσπάθεια που καταβάλαμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X