ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Με Χριστοδούλου στο τέρμα (11άδα)

Εφτά αλλαγές από τον Κωστένογλου

Τον τελευταίο της αγώνα για το μήνα Ιούνιο δίνει η Εθνική Κύπρου που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας. 

Εφτά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, έκανε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, με τους Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Λαίφη, Κάστανο, Τζιωνή, Χριστοφή, Κακουλλή να παίρνουν τις θέσεις των Μιχαήλ, Ιωάννου, Κορρέα Κατελάρη, Παπουλή, Λοίζου και Σωτηρίου

Συγκεκριμένα, κάτω από το τέρμα είναι ο κίπερ του Εθνικού που κάνει ντεμπούτο ενώ η τριάδα μπροστά του αποτελείται από τους Λαίδη, Παναγιώτου και Γκόγκιτς. Στον άξονα επιλέχθηκαν οι Κάστανος, Αρτυματάς και Χάμπος, με τους Πίττα και Τζιωνή να έχουν πιθανότατα ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα.

Τη δυάδα μπροστά αποτελούν οι Χριστοφή και Κακουλλής.

Η ενδεκάδα: Χριστοδούλου, Γκόγκιτς, Χάμπος, Χριστοφή, Παναγιώτου, Κακουλλής, Αρτυματάς, Λαϊφης, Κάστανος, Τζιωνής, Πίττας.

Στον πάγκο: Νεοφύτου, Toύμπας, Φιλιώτης, Αντωνιάδης, Ν.Ιωάννου, Κατελάρης, Σατσιάς, Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Παπουλής, Κορέα, Λοϊζου.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε Live Score

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την νίκη στα χέρια του αλλά δεν άντεξε στη πίεση των Βορειοϊρλανδών και έτσι ισοφαρίστηκε ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ