ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κωστένογλου: «Πάμε στο τελευταίο με αξιοπρέπεια - Με Μάλτα έγιναν παράδοξα πράγματα»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου μετά το ματς με τη Ρωσία προέβη στις καθιερωμένες δηλώσεις του, τονίζοντας ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και πως πως παίρνει πολλά θετικά από αυτό το παιχνίδι.

«Όταν χάνουμε δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος όμως υπήρχε μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα πήρε πρωτοβουλίες και ειδικά μετά το 60 φτιάξαμε φάσεις όμως οι Ρώσοι πέτυχαν γκολ σε καθοριστικά σημεία. Από αυτό το παιχνίδι παίρνουμε πολλά θετικά και κερδίζουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι πάμε να το αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια», είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι με την Σλοβακία: «Σε κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως επιπέδου γιατί είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο πάμε για να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Σε βάθος χρόνου θα αλλάξει και αυτό και θα μπορούμε για περισσότερα. Με τη βελτίωση αρκετών ποδοσφαιριστών που κερδίζουμε σιγά σιγά. Μη ξεχνάμε ότι είναι ριζικά διαφορετική η ομάδα από τον Μάρτιο. Ο συγχρονισμός των παικτών παίζει σημαντικό ρόλο».

Για το αν υπήρχαν πέναλτι υπέρ της Κύπρου: «Δεν μπορώ να μπω στην κριτική αν υπήρχαν πέναλτι. Έγιναν φάσεις όμως δεν μπορώ να τοποθετηθώ με σιγουριά».

Για την ήττα από την Μάλτα: «Στο παιχνίδι με την Μάλτα έγιναν παράδοξα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Όσο ήμασταν με 11 το σκορ ήταν 0-0. Μια τέτοια ήττα αντιδρά αρνητικά στη ψυχολογία. Είμαι όμως αισιόδοξος με αυτά τα παιδιά. Η Εθνική μας ομάδα με την πάροδο του χρόνου θα πάρει αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς. Τα συμπεράσματα είναι ευχάριστα ανεξαρτήτως αν ήρθε η ήττα σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση