ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσπάγια: «Δεν μπορούμε να τους καλέσουμε όλους»

Οι δηλώσεις του Γεωργιανού

Δηλώσεις για τον επερχόμενο αγώνα της Εθνικής μας με την Σκωτία παραχώρησε το απόγευμα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια.

"Είναι πολύ σημαντικό που όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας με πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην πρέμιερ λιγκ στην Αγγλία. Την έχουμε δει αρκετές φορές, ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ως ομάδα έχουμε τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κετσπάγια, για να προσθέσει:

"Σε όποιο όμιλο και να κληρωνόμασταν, θα ήταν δύσκολος. Πρέπει να δώσουμε το 100% σε όλους τους αγώνες μας. Θα παλέψουμε με όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να μην είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν".

Ο προπονητής της Εθνικής μας κλήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές ποδοσφαιριστών που έχει κάνει.

"Ασφαλώς δεν μπορούμε να τους καλέσουμε όλους. Είναι θετικό το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι που δεν έχουν κληθεί. Να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και θα έρθει η ώρα να πάρουν την ευκαιρία τους".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ