ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
34° Λευκωσία,
30 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Φιλίππου: «Υπάρχει και ταλέντο και πολύ καλή προοπτική»

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από την αποστολή της Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από την αποστολή της Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 στη Βόρεια Μακεδονία για τους πρώτους εκτός έδρας φιλικούς της αγώνες.

Η ομάδα μας και στους δύο αγώνες της είχε θετική παρουσία και πέραν από τις σημαντικές εμπειρίες που κέρδισαν οι νεαροί διεθνείς μας, κατάφεραν να πανηγυρίσουν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους με σκορ 3-1.

«Μέσα από τέτοια παιχνίδια το κέρδος είναι πολύπλευρο και κάθε διεθνής εμπειρία σημαντική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα παιδιά σε δύο παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας και με ικανοποίησε απόλυτα η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο φιλικό.

Κερδίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με δύο χρόνια συγκρότησης και το δείγμα από τον απολογισμό της αποστολής είναι ιδιαίτερα θετικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής Φίλιππος Φιλίππου καθοδήγησε για πρώτη φορά την ομάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής μας καθορίζει και τη βασική προτεραιότητα τονίζοντας:

«Υπάρχει και ταλέντο και πολύ καλή προοπτική. Αυτή είναι ξεκάθαρη διαπίστωση και συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να μπορέσουμε να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές με σωστά εφόδια στην Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών που ηλικιακά μπορούν να κληθούν στην ομάδα και η πόρτα της Εθνικής μας θα είναι πάντα ανοικτή για κάθε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε Live Score

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την νίκη στα χέρια του αλλά δεν άντεξε στη πίεση των Βορειοϊρλανδών και έτσι ισοφαρίστηκε ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ