ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Φιλική ισοπαλία της Εθνικής Παίδων Κ-17 με τη Ρουμανία

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρουμανία εξήλθε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων K-17 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Η Κύπρος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό με τον Παναγιώτη Ανδρέου και οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με τον Ioan Vermesan στο 54'.

Έγινε ένα ισοδύναμο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για να φτάσουν στη νίκη. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της νέας Εθνικής Παίδων Κ-17 (ηλικία 2006).

Κύπρος και Ρουμανία θα αναμετρηθούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι στη Σωτήρα.

Κύπρος (Κ. Χαραλαμπίδης): Α. Πισιήας, Ε. Πέπης, Α. Νικολάου, Α. Γιαννακού, Γ. Μικελλίδης, Π. Ανδρέου, Χ. Καττιρτζιής, Π. Καττιρτζιής, Α. Κωνσταντίνου, Π. Αγγελής, Α. Τουμάζος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν ως αλλαγή οι Α. Παναγή, Σ. Χατζηγεωργίου, Μ. Ταβελούδης, Π. Πασχάλη, Α. Ανδρέου, Ν. Χουλίδης, Λ. Οικονόμου, Ε. Ισαάκ, Δ. Τζούλιου και Χ. Σιημητράς.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε Live Score

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την νίκη στα χέρια του αλλά δεν άντεξε στη πίεση των Βορειοϊρλανδών και έτσι ισοφαρίστηκε ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ