ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Τώρα... χτίζεις!

Έδειξαν ότι μπορούν για κάτι καλύτερο και καλούνται να δώσουν συνέχεια

Παντελής Παντελή

Η Κύπρος πάλεψε χθες κόντρα σε μια ανώτερη Εθνική ομάδα όπως η Σερβία, όμως εν τέλει δέχτηκε την ήττα με 1-0 στο «ΑΕΚ Αρένα». Πάντως οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο, στοιχέια που ο κόσμος θέλει να βλέπει και θα τον φέρουν πίσω στο γήπεδο.

Όπως δήλωσαν και οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα τώρα θα πρέπει να χτίσουν στη χθεσινή εμφάνιση, έτσι ώστε η Εθνική να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Είναι αρκετά τα θετικά που μπορεί να πάρει από το χθεσινό ματς το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα.

Αρχικά, όπως προαναφέραμε είδαμε την ενέργεια που θέλουμε να έχουν οι διεθνείς. Την ίδια ώρα παίχτες που μπορούν να ανεβάσουν αποδεδειγμένα επίπεδο την Εθνική όπως ο Ιωάννης Πίττας βρέθηκαν σε καλό βράδυ και λίγο έλειψε μάλιστα ο Κύπριος φορ να φέρει το ματς στα ίσα.

Επόμενες υποχρεώσεις για την Εθνική είναι τα δύο φιλικά τον Ιούνιο, με τη Μολδαβία (8 Ιουνίου) και το Σαν Μαρίνο (11 Ιουνίου) εκτός έδρας. Εκεί όπου θα πρέπει να δούμε ξανά καλές εμφανίσεις, ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων για το Nations League το Φθινόπωρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση