ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Πλάνο, πάθος και θέληση!

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική μας αύριο απέναντι στην Ελλάδα με τον Κετσπάγια στο τιμόνι

Νέα αρχή κάνει η Εθνική μας ομάδα με την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια στη θέση του προπονητή και αύριο δίνει τον πρώτο της αγώνα με τον Γεωργιανό τεχνικό στον πάγκο απέναντι στην Ελλάδα στο ΑΕΚ Αρένα στις 21:45 το βράδυ.

Σίγουρα επικρατεί αισιοδοξία με την άφιξη του Τιμούρ και όλοι ελπίζουμε να ξεχάσουμε την Εθνική που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια. Όμως για του λόγου το αληθές δεν μπορούμε να περιμένουμε να γίνει θαύμα και αύριο να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου. Η Εθνική μας θέλει χρόνο και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Δεν μπορεί κανένας Τιμούρ από τη μία μέρα στην άλλη να φτιάξε την υπέρ-ομάδα, όμως σίγουρα μπορεί να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση και να υψώσει το ηθικό των παικτών που τον τελευταίο καιρό ήταν καταρρακωμένο.

Αυτό που θέλουμε αύριο να δούμε είναι μία εθνική που μέσα στο γήπεδο να ξέρει που πατά, πώς θα αμυνθεί, τι να προσέξει από τον αντίπαλο και με ποιο τρόπο θα επιδιώξει να τον απειλήσει. Πιο συγκεκριμένα αύριο θέλουμε να δούμε την Κύπρο μας να έχει ένα πλάνο που να εφαρμόζεται μέσα στο γήπεδο και να έχει ουσία, πράγμα που απουσίαζε τον προηγούμενο καιρό. Όμως πάνω από όλα θέλουμε να δούμε το πάθος και τη θέληση από τους παίκτες μας για το εθνόσημο στο στήθος. Και αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε, δεν πειράζει, τουλάχιστον να πούμε ότι απολαύσαμε την Κύπρο και το πάθος των παικτών μας.

Για τον κόσμο αυτό που όλοι πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να βρεθούμε στις κερκίδες του ΑΕΚ Αρένα για να στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται και να σπρώξουμε τους παίκτες μας στη νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τιμούρ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και δεν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα τραυματισμού.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ