ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Ο Σιμόν θέλει... η ΚΟΠ;

Διαβάστε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στο Βέλγιο.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο.

O Ισραηλινός τεχνικός μίλησε αρχικά για τον αγώνα και τη σημασία του, ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το μέλλον εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο πηδάλιο της Εθνικής Κύπρου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Βρισκόμασταν εδώ και πριν από δυο χρόνια. Παίξαμε εναντίον του Βελγίου και είναι ένα καλό σημείο σύγκρισης για να δούμε πόσο έχουμε προοδεύσει και αν έχουμε προοδεύσει σε αυτό το χρονικό διάστημα των δυο χρόνων. Για μένα η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ξεκάθαρη, έχουμε προοδεύσει. Αν και είμαστε απογοητευμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα με την Σκωτία, εντούτοις μπορούμε να πάρουμε πολλά θετικά πράγματα. Ως Εθνική ομάδα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα πόδια μας πατούν πάντα γερά στη γη δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι παίζουμε αύριο, εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Παρακολουθώ το Βέλγιο τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι μια Εθνική που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο.»

Όσον αφορά το μέλλον της Εθνικής: «Αν το μέλλον της Εθνικής Κύπρου είναι με μένα ή χωρίς εμένα, ελπίζω να είναι με μένα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμένα η έννοια μου είναι το μέλλον της Εθνικής.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση