ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Με την ίδια συνταγή για το «διπλό»

Το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση για τη νίκη όπως με την Ελλάδα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (21:45/ΡΙΚ2) το Κόσοβο εκτός έδρας και στόχος είναι μόνο η νίκη, έτσι ώστε να παραμείνει στη Γ’ Κατηγορία του Nations League.

Η Κύπρος στο ματς με την Ελλάδα παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και έδωσε σε όλους ελπίδες ενόψει της συνέχειας, όμως για να έχει αντίκρισμα η νίκη του περασμένου Σαββάτου πρέπει απόψε να φύγουμε με το «διπλό» από το Κόσοβο.

Για να συμβεί αυτό η Εθνική μας πρέπει να ακολουθήσει την ίδια συνταγή με την Ελλάδα με κάποιες βελτιωτικές κινήσεις, όπως στο μεσοαμυντικό κομμάτι να μην γίνουν εύκολα λάθη και να δοθεί χώρος στον αντίπαλο για να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Πάντως αυτό που θέλουμε να δούμε είναι το ίδιο πάθος και τη θέληση που υπήρχε με την Ελλάδα, αλλά και τακτικά να ακολουθηθεί ένα πλάνο που θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Με τον Τιμούρ Κετσπάγια φάνηκε ότι η Εθνική μπορεί να ελπίζει και ότι έχει ένα πλάνο μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε σήμερα να δούμε και συνέχεια από το ματς με την Ελλάδα και ας ελπίσουμε να πάρουμε το τρίποντο.

Όσο αφορά την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές, ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να είναι η ίδια όπως αυτή με την Ελλάδα.

Με νίκη απέναντι στο Κόσοβο, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο ματς της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα φέρουμε εμείς, δεν θέλουμε νίκη της Β. Ιρλανδίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση