ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Η αυτοκριτική δεν έβλαψε κανέναν...

Ίσως ο Τιμούρ να πρέπει να δει τι φταίει μακριά από δικαιολογίες...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

«Και βέβαια θα κατεβάζω αμυντική εντεκάδα, διότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτούς δεν τους γυρεύει κανένας, μόνο λόγια είναι και δεν έχουν κάνει τίποτα. Θέλετε να κατέβω να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Σοβαρομιλάμε; Τόσο λίγο ξέρουν από ποδόσφαιρο; Γι’ αυτό και κάθονται σπίτι και το μόνο που μπορούν είναι να κατηγορήσουν. Αν θέλουν να έρθουν σε αυτή την καρέκλα, τι έκαναν για να έρθουν εδώ; Εγώ τουλάχιστον κάτι παραπάνω έκανα από αυτούς. Τα λόγια είναι πολύ εύκολα», δηλώσεις που παρατέθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από την Ισπανία και... όπως αναμενόταν άφησαν μεγάλο απόηχο.

Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, απ' τις εν λόγω αναφορές φανερώνεται η έλλειψη αυτοκριτικής του Γεωργιανού προπονητή, από τη μέρα που ανέλαβε την Εθνική. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμασταν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, αλλά είναι κυρίως το ότι ο ίδιος με τα όσα λέει έπειτα από κάθε παιχνίδι αυξάνει τον προβληματισμό που ήδη υπάρχει.

Αρχικά είχε σταθεί στο ότι δεν αγωνίζονται Κύπριοι παίκτες στις ομάδες μας, ενώ με αποδεικτικά στοιχεία και αριθμούς αυτό δεν ισχύει, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παίκτες που τα πάνε εξαιρετικά και δεν τους καλεί καν, όπως ο Κωνσταντίνος Σεργίου (δες ΕΔΩ). Ακολούθησαν δηλώσεις μέσω των οποίων κατηγόρησε δημόσια τον Ιωάννη Πίττα γιατί δεν ήρθε να αγωνιστεί ενώ ήταν τραυματίας... την ίδια ώρα που α΄φησε εκτός τους Μαρίνο Τζιωνή και Πιέρο Σωτηρίου, μόνο και μόνο για να μην κουραστούν από το μακρινό ταξίδι.

Μετά λοιπόν από το ματς με την Ισπανία, ο Γεωργιανός κόουτς προσπάθησε για άλλη μια φορά να ρίξει άλλου τις ευθύνες. Η αυτοκριτική όμως δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ