ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Αίσθημα αδικίας για πολλούς...

Πηλέας, Σεργίου, Μάμας, Εγγλέζου και Άδωνη έχουν το δικαίωμα να νιώθουν αδικημένοι

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την κλήση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Τιμούρ Κετσπάγια για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μία κλήση που πολλοί διαφωνούν κάθετα με τις επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού, καθώς υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες.

Μία άποψη που την συμμερίζομαι και εγώ, καθώς αμφισβητώ ότι κάποιοι παίκτες που κλήθηκαν απ’ τον Τιμούρ Κετσπάγια μπορούν και αξίζουν να αγωνιστούν τη δεδομένη στιγμή με το εθνόσημο στο στήθος. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια κλήσης ορισμένων παικτών και με τι είδους δικαιολογία ο Κετσπάγια κάλεσε παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίζονται βασικοί με την ομάδα τους ή όταν παίζουν, παίρνουν χρόνο λόγω ανάγκης και δεν αποδίδουν και τα αναμενόμενα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός άφησε εκτός κλήσης παίκτες που φέτος βγάζουν μάτια μέσα στο γήπεδο και χωρίς καμία αμφιβολία τη δεδομένη στιγμή θα έπρεπε να ήταν στην κλήση της Εθνικής ομάδας στις θέσεις κάποιων άλλων που φέτος πραγματικά δεν έχουν αποδείξει και πολλά.

Για παράδειγμα ο Ζαχάριας Άδωνη πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν με τη Νέα Σαλαμίνα και παρουσιάζεται αρκετά καλός σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, κάνοντας τη διαφορά. Για τους αριθμούς, 22 συμμετοχές και δύο γκολ. Και για να μην φύγουμε από τους «ερυθρόλευκους» άλλος ένας παίκτης που ξεχωρίζει φέτος είναι ο Κωνσταντίνος Σεργίου με 24 εντεκαδάτες συμμετοχές και ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα μία μεγάλη αδικία που έπραξε ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι η απόφαση του να μην συμπεριλάβει στην κλήση τον Κώστα Πηλέα, έναν από τους πιο φορμαρισμένους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος που φέτος βγάζει μάτια.

Παράπονα σίγουρα δεν υπάρχουν μόνο από τον Άρη και τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και από την ΑΕΚ, καθώς οι εμφανίσεις των Ραφαήλ Μάμα και Νικόλα Εγγλέζου δεν δικαιολογεί την απόφαση του Γερωγιανού Ομοσπονδιακού τεχνικού να τους αφήσει εκτός κλήσης της Εθνικής ομάδας.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν κλήση στη Εθνική μας που διακρίνονται με τις ομάδες τους, όπως οι Καραμανώλης, Νεοφύτου, Κοτσώνης, Ιωάννου, Ψύχας, Κυριάκου και άλλοι.

Είναι καλό ο Κετσπάγια να μην παρουσιάζει «αδυναμίες» στην κλήση του και να καλεί παίκτες που αγωνίζονται βασικοί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ